Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepoznajete li se?

Ovi horoskopski znakovi su najkompatibilniji, ali i često prekidaju jer su – previše slični!

shutterstock
15.01.2021.
u 09:30

Iako im odnos dobro funkcionira, ovi parovi rijetko će uspjeti u dugotrajnoj vezi.

Neki horoskopski znakovi odgovaraju si karakterom i ponašanjem, ali zbog prevelike sličnosti često imaju problema te njihove veze ne mogu opstati. Astrologija je otkrila koji horoskopski znakovi su idealni parovi, ali često prekidaju.

Ovan i Lav: Ovaj je par previše egoističan
Ovo je par kojem neće nedostajati intenziteta ili strasti! I u mislima i u akcijama, nikad neće biti dosadnog trenutka. Njihova energija osnažit će ih da isprobaju stvari koje su se bojali pokušati. Nažalost, oboje su tako ponosni znakovi da se ta energija često pretvara u nezdravu konkurenciju koja stvara razdore u vezi, piše MSN.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici, otkrit će vaš horoskopski znak:

1/15

Strijelac i Vaga: Previše su tvrdoglavi
Ovi horoskopski znakovi daju najbolje od sebe na emocionalnoj razini, jer komunikativna i strpljiva priroda Vage odgovara Strijelčevoj filozofskoj i liberalnoj osobnosti. Ova interakcija omogućit će im da razmišljaju o prošlim iskustvima, pa čak i o svojim osjećajima. Problem se javlja kada je riječ o povjerenju, jer se ovi znakovi boje vezivanja i neće htjeti napraviti prvi korak.

Blizanci i Vodenjak: Previše su emocionalno suzdržani
Ovaj par djeluje dobro na mnogo razina, pogotovo jer se radi o horoskopskim znakovima koji su često usamljeni jer su toliko jedinstveni. Nažalost, njihove se komunikacijske vještine ne protežu na njihove emocije jer oboje obično bježe od toga kako se stvarno osjećaju. Trebaju nježnije partnere kako bi otkrili svoju ranjivost i osjećaje koje su potiskivali.

Djevica i Jarac: Previše su platonski
Kao dva najinteligentnija horoskopska znaka, oboje su racionalni i razmišljaju logički. Stoga i njihov odnos funkcionira dobro, ali najveći problem koji imaju jest u seksualnoj i romantičnoj povezanosti. Što se tiče intime, ni jedno od njih dvoje nije poznato po svojoj domišljatosti jer se njihova strast često usmjerava u posao ili osobne projekte.

Škorpion i Bik: Nedostaje kompromis
Ove dvije suprotne strane definitivno će se privući jer će iskre letjeti na seksualnoj razini, ne samo na početku veze, već i cijelo vrijeme. Bez obzira na to, ova su dva horoskopska znaka najtvrdokorniji i najljubomorniji, pa je teško očekivati da će se netko povući iz svađe. Jedan problem lako se može pretvoriti u golemu nepovezanost između njih koja uništava vezu, samo zato što ni jedni ni drugi neće popustiti.

Ribe i Rak: Zajedno im je previše ugodno
Nijedan znak ne donosi puno energije ili spontanosti u vezu pa ćete shvatiti da atmosfera može postati pomalo monotona i čak zagušljiva. Ovaj par može biti previše siguran odabir koji nakon početnog uzbuđenja gubi svoju romantičnu privlačnost.

Epidemiološke mjere nisu spriječile ljubitelje vježbanja: U napuštenoj vojarni napravili su improviziranu teretanu!

Komentara 2

MO
montello
18:34 15.01.2021.

ne vjerujem horoskopu

AN
Anđeo
10:07 15.01.2021.

ne slažem se ipak nije do znaka nego do covjeka samog 😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije