Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZNA KAKO POPRAVITI VEZU

Žena ispričala: 'Moj dečko i dalje nosi vjenčani prsten i ne želi se razvesti od bivše supruge'

Shutterstock
25.08.2022.
u 12:34

Iako razumije da on želi biti uz svoju djecu koju ima s njom, ona se trenutno u toj vezi osjeća kao druga žena. Da stvar bude gora, bivši partneri si svakodnevno međusobno šalju poruke, ostavljajući ženu zbunjenu oko svoje uloge u životu njezina partnera

Kada se ljubavne veze prekinu u prijateljskim odnosima, bivši partneri ponekad odluče održati kontakt i družiti se, pa čak i kad su u novoj ljubavnoj vezi. No, jedna žena smatra da se njezin partner ponaša nerazumno u odnosu sa svojom bivšom ženom jer i dalje nosi vjenčani prsten i ne želi podnijeti zahtjev za rastavu braka, piše Mirror.

Iako razumije da on želi biti uz svoju djecu koju ima s njom, ona se trenutno u toj vezi osjeća kao druga žena. Da stvar bude gora, bivši partneri si svakodnevno međusobno šalju poruke, ostavljajući ženu zbunjenu oko svoje uloge u životu njezina partnera.

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze!

1/5

- U vezi smo nekoliko mjeseci i, iako neke stvari idu zaista dobro, neke mi jako smetaju. Njegova bivša žena također ima dečka, ali se oslanja na bivšeg muža za emocionalnu podršku. Očito su još uvijek bliski kao prijatelji i kao roditelji, što je prirodno, ali je na ovakav način poprilično čudno. On kaže da nema namjeru razvesti se od nje jer ne vidi smisao, a ja se zbog toga osjećam kao da sa mnom ima samo aferu. Osim toga, njegovoj bivšoj ženi vrlo očito smeta moja prisutnost u njegovom životu - napisala je u objavi na Mumsnetu. 

Kaže i da joj je vrlo neugodno upoznavati ga s prijateljima i obitelji koji ju ispituju zašto on nosi vjenčani prsten, dok su njegovi kolege s posla koje je upoznala, automatski pomislili da mu je ona žena. On se ponaša lijepo prema njoj i govori sve prave stvari, ali čini joj se kao da je njegova bivša i dalje najvažnija žena u njegovom životu, dok se ona osjeća kao netko tko je ovdje samo za zabavu i seks. 

- Mislim da on nema pojma kako se ja osjećam i da ne želi uprskati naš odnos, ali ne znam kako da to poboljšamo. Želim partnera kojem će biti stalo samo do mene i kojem će biti najvažnije da meni daje podršku, ali čini mi se kao da je ovdje ta uloga zauzeta - nastavila je.

Upitala je korisnike Mumsneta za savjet i mišljenje, no većina njih nije smatrala da tu vezu treba poboljšati, nego da ju treba prekinuti.

- Žao mi je, ali vi ste trenutno ona druga žena u njegovom životu - napisala je jedna korisnica.

- Oženjen je i nema namjeru razvesti se, dakle vi ste mu praktički samo ljubavnica. Vrijeme je da ga pustite da ode - komentirala je druga. 

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'  

Komentara 1

MO
montello
14:42 25.08.2022.

Ne voli te traži drugog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije