Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što biste vi učinili?

Želio je biti pažljiv: Nakon noći provedene s dečkom, probudila se sa smeđim mrljama po posteljini i tijelu

Twitter
03.03.2020.
u 20:06

Dečko joj je samo htio biti romantičan i pokazati malo pažnje, ali njegova gesta imala je suprotan učinak.

Nekada muškarci rade pomalo čudne stvari kako bi pokazali svojim partnericama da im je stalo do njih, a ponekad je to samo zato što su im takve stvari smiješne. Jedna djevojka iz prve ruke osjetila je kako je to kada muškarac želi biti pažljiv, ali na duhovit način, prenosi mirror.co.uk.

Saznajte što djeca misle da je ljubav i jesu li ikada bili zaljubljeni:

Abi Shenton ostala je u šoku kada se probudila nakon noći provedene s dečkom te na svom tijelu i posteljini ugledala smeđe mrlje. Nakon što je svog partnera pitala što se dogodilo preko poruka, podijelila je njihov razgovor na Redditu gdje je dobio više od sto tisuća lajkova.

Abi je u poruci pitala dečka: "Zašto sam se upravo probudila s izmetom po sebi i svom krevetu?" Na što je on odgovorio: "Ostavio sam ti čokoladice za iznenađenje, stavio sam ih ti na lice dok si spavala." Zatim ga je ona pitala o čemu je razmišljao dok je to radio, na što je on samo odgovorio da mu je bilo smiješno.

Foto: Twitter

Nakon što je njen razgovor postao viralan, ljudi su počeli dijeliti svoja mišljenja i reakcije. "Ovo je stvarno nova razina zlobe", glasio je jedan komentar, dok je drugi bio: "Muškarci su tako naporni, kako si ti tako mirna." Ipak bilo je nekoliko osoba koje su branile dečka i njegovu gestu. "Ovo je znak pažnje, a ti ga gledaš kao smetnju", komentirao je jedan, a drugi se složio: "Oprosti mu, stvarno je slatko."

Pogledajte ljubavne savjete kumica s Trešnjevačkog placa:

Ključne riječi

Komentara 3

NO
nordic
21:31 04.03.2020.

kralj! hahahaha

TV
tiha_voda
23:15 03.03.2020.

Bolesna žena. Koji je to um. Kako joj "izmet" može prvo pasti na pamet? Kako se nije sjetila npr. Nutelle? Pa jel ima nos? Šta ona sve još misli o čovjeku s kojim provodi noć? Svašta.

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
20:45 03.03.2020.

Čokoladice ili se pokakao po njoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije