Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra u V Magazinu

Zbogom, zimo! Dobro nam došlo proljeće u pastelnim bojama!

pastelne (1)
v magazin
02.03.2012.
u 00:01

Kako biste sa stilom ispratili zimu, predlažemo sivi džemper i uske traperice boje peperminta i crne čizme, ili potpuno crni outfit sparite s torbicom pastelne boje

Pravi način da budete chic ovog proljeća odabir je pastelnih boja, bilo kao glavnih komada u outfitu ili samo dodataka.

Nježne nijanse ovih smirenih tonova idealne su za istaknuti ženstvenost, ali i nježnost koja se u modi pomalo gubi. Od tradicionalne boje breskve do blijedih tonova narančaste, zelene i žute, proljetno - ljetna paleta oslanja se upravo na ove smirene nijanse, idealne za slavlje konačnog kraja zime i dolaska toplijih dana.

Sutra u V Magazinu potražite najbolje stylinge u pastelnim bojama, kao i pripadajuće cijene. 

Pastelna majica ili sako u kobinaciji s bijelim hlačama ili suknjom, klasična je varijanta koja funkcionira i ove sezone, no dizajneri su otišli korak dalje, hrabro odjenuvši svoje modele u pastelno od glave do pete. Kako biste sa stilom ispratili zimu, predlažemo sivi džemper i uske traperice boje peperminta i crne čizme, ili potpuno crni outfit sparite s torbicom pastelne boje.

Ako ste ipak odlučili u potpunosti pratiti ovaj trend, pripazite na kombiniranje različitih pastelnih boja - pravila koja vrijede za jarke tonove, vrijede i za pastelno. Pogriješiti nećete ni sa dodacima u boji konjaka ili dubokim tamnim tonovima smeđe, koji su idealni za naglašavanje boje koju nosite. Ovaj trend inspirirao je i brojne modne kampanje, poput one Louisa Vuittona i Mulberryja koji su pastelni trend povezali s bojama kolača, sladoleda i keksa iz slastičarnice!   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije