Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamo u šoping?

Zamaskirani kupci ovog vikenda u lovu na nagrade

\'Christmas Shoppers STANDALONE: Shoppers walk on Princes Street in Edinburgh as stores try to encourage buyers in the run up to Christmas after weeks of flagging sales.\'
Danny Lawson/PA Photos/Pixsell
04.03.2011.
u 12:00

Izaberite najbolju ponudu trgovačkih centara diljem Hrvatske. Donosimo najveći vodič za pametnu kupnju vikendom diljem zemlje

Trgovački centri diljem Hrvatske ovog vikenda bit će u znaku karnevala i fašničkih popusta! Zamaskirani kupci osobito su dobrodošli, a najbolje maske trgovci će znati i nagraditi! Ipak, oni koji ne traže ludu karnevalsku zabavu morat će se zadovoljiti nagradnim igrama koje priređuju centri i sniženjima. 

Među najprimamljivijima su sniženja u trgovini Amadeus u Varaždinu u kojoj se nude muške traperice već za 59 kuna! Ljepši spol posebno će oduševiti novootvoreni kozmetički salon Urban Spa u Avenue Mallu, a klijentima do 14. ožujka nude besplatno manikiranje uz plaćenu pedikuru. Ove subote u Avenue Mallu započinje i najzabavnije natjecanje godine - izbor Machopapučara godine. Tijekom ožujka 16 macho muškaraca odmjerit će spretnost u čišćenju, usisavanju, glačanju... Prigodne kreativne radionice mamac su za najmlađe, a bit će i nagrada za najbolje dječje maske. City Center One u Zagrebu i Splitu od danas do 7. ožujka fotografirat će zamaskirane posjetitelje, a 8. ožujka tri najbolje maske dobit će poklon-bon od 500 kuna.

Ožujak je mjesec žena u trgovini New Balance u Fashion Roses Outletu. Ljepšem spolu daruje se dodatan popust od 50% za drugi kupljeni proizvod. U subotu od 16 do 19 sati održava se radionica izrade maski za djecu.

Hit ovog vikenda u Splitu je sajam Gast na kojem se po sajamskim cijenama nudi najbolje od prehrane, pića, ugostiteljske opreme... Brodomerkur ima akciju sa sniženjem i do 30% na odabrani asortiman bijele tehnike, akustike i za kućanstvo.

City Center One traga za modelom, a detalje potražite na njihovoj stranici na Facebooku. Ovog vikenda vlada i Supekarneval. Dođite zamaskirani, možda budete odabrani za najbolju masku. U subotu je i nedjelju od 11 do 19 sati Superšminkeraj za djecu.

Billa u Slavonskom Brodu za vikend nudi popust od 30% na maske, kostime, perike, krafne i slično. Getro daje do 40% popusta na kupnju majica, hlača, suknji, donjeg rublja i posteljine. Konzum ima popust od 20 do 50% na mušku i žensku kozmetiku.

New Yorker u Rijeci nudi zimsku odjeću po sniženim cijenama – majice po 25, 39, 55 i 79 kuna, hlače po 39 i 55 kuna, čizme po 79 kuna. Bombastic ima čizme po 79 i 99 kuna. U Mani je zimska odjeća na sniženju od 60 posto.

U Garden Mallu će se u subotu u 17 sati održati Izbor najljepše maske. Prije toga nastupit će dječji zbor „Mali Sesvećani“ te će se održati radionica karnevalskih maski. Pojedine trgovine imaju fašničke ponude, popuste do 50%.

Maškare očekuju najmlađe u sklopu Fašničke parade na In line skating terenu u Westgateu. Od sutra se uvodi autobusna linija za Westgate, Hrvatska Kostajnica-Petrinja-Sisak za 25 kuna. Od 7. ožujka uvode posebnu uslugu mobilnog magazina.

U Varaždinu trgovina Amadeus kupce jeansa mami cijenom muških traperica od samo 59 kn, majice za 39 kn, muške košulje za 29 kn. Rasprodaju odjeće ima i trgovina Arena, a Högl i Alpina daju 50% popusta na žensku i mušku obuću.

U Arena centru u tijeku su radionice za djecu o temi maškara. Počela je i nagradna igra, a za kupnju iznad sto kuna možete osvojiti automobil. U tijeku je akcija Sephore koja u suradnji s brendom Lancôme daruje 15 dana savršenstva prirodne kože.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije