Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zakorači u jesen u „chelsea“ gležnjačama!

Mass trgovine
Foto: Promo
1/8
05.10.2020.
u 12:27

Hit modeli gležnjača koji će obilježiti ovu sezonu

Jesen je zasigurno doba godine kada na svoje dolaze gležnjače. Osim što su raznolike i praktične, gležnjače pristaju baš svakom modnom stajlingu. Elegantnom izgledu daju „cool“ faktor, a ležerne odjevne kombinacije podižu na jednu višu modnu razinu. Svijet modne obuće ove nam sezove ponovno nameće gležnjače, posebice one u chelsea stilu. Ova klasična, udobna, elegantna i vječno moderna obuća doživljava pravi preporod.

Foto: Arena Hospitality Group

Vjerujemo da svaka žena u ormaru već ima jedan par ovakvih gležnjača, ali kao što znamo, žene će uvijek pronaći prostor više za jedan novi par obuće. Ovosezonska ponuda će vas oduševiti – od  zanimljivih modela za ljubiteljice klasike kao i za one koji više vole upadljivu obuću. Ako vas privlače drske modne kombinacije, očekuje vas prava modna poslastica  jer je ovogodišnja jesen i kod chelsea gležnjača u znaku potplata s platformom, koji se odlično mogu kombinirati s kratkim suknjama, maksi haljinama ili uskim hlačama.

Ljubitelji klasične elegancije mogu birati između kožnih chelsea gležnjača u smeđoj ili crnoj boji koje se mogu kombinirati s još jednim trendom – balonerom ili modnim kaputom s kopčama.

U svim Mass trgovinama i na web shopu nalazi se impresivan izbor »chelsea« gležnjača za svaki stil odijevanja. Odaberi barem jedne za sebe!

Mass, obuća za vas!

www.mass-shoes.com

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije