Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi intimu

'Zajedno smo već pet godina, ali nikada nismo imali seks... Kako da to promijenim?'

shutterstock
14.10.2022.
u 07:11

Imaju toliko toga zajedničkog, ali oboje se brinu da će ovaj problem utjecati na njihov odnos u budućnosti

– Iako sam s partnericom u vezi već pet godina, još uvijek nismo imali seks. Povremeno spavamo zajedno, ali ne mogu dugo održati erekciju. To dovodi do razočaranja za nas oboje – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

On ima 64, a njegova partnerica 61 godinu. Slučajno su se upoznali u kafiću i postupno ulazili u vezu. Imaju toliko toga zajedničkog, ali oboje se brinu da će ovaj problem utjecati na njihov odnos u budućnosti ako ga ne uspije riješiti.

– Ovo bi bila velika šteta jer se tako dobro slažemo. Počinje me stvarno opterećivati i bojim se da ću je izgubiti – zaključio je.

– Stres zbog nemogućnosti održavanja erekcije potkopao je vaše seksualno samopouzdanje, ali trebali biste razgovarati sa svojim liječnikom opće prakse. Raspitajte se o liječničkom pregledu u slučaju da je promjena vaše erekcije na neki način povezana sa zdravstvenim problemom. Također, uvjerite svoju partnericu da ste sigurni da ovo možete prebroditi zajedno – odgovorila mu je Deidre.

Terapeutkinja otkriva što treba izbjegavati za dobar odnos sa svekrvom: 'Nemojte se nikada žaliti na muža!'

Komentara 2

CR
cropress1
07:44 14.10.2022.

pa sto si radio 5 godina ...moze biti da si brojao zvijezde na nebu...broji i dalje...

MO
montello
15:50 15.10.2022.

Nema tu ljubavi🤔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije