Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELI JOJ VIŠE LAGATI

‘Varam svoju ženu već 30 godina i osjećam se krivo: Trebam li joj sve priznati?’

Shutterstock
11.10.2022.
u 22:47

Nakon što je pobijedila rak, shvatio je koliko ju voli, te želi nastaviti čist odnos s njom

- Ja sam muškarac u kasnim 50-ima i osjećam veliku krivnju zbog svog ponašanja tijekom braka. Naime, u braku sam 30 godina i sramim se priznati da sam cijelo vrijeme imao afere o kojima moja žena ništa ne zna, a jedna od njih bila je s njezinom jako dobrom prijateljicom. Želim sada ispraviti stvari sa suprugom i prestati s varanjem jer je bila bolesna i to me natjeralo da shvatim koliko ju zapravo volim i cijenim - napisao je jedan muškarac za Mirror.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:

1/15

Nakon što je njegova supruga pobijedila rak, shvatio je da želi novi početak i da zajedno dožive starost. Smatra da ga je to što se dogodilo natjeralo da se iznova zaljubi u nju i sada joj želi sve priznati, ali zna da je to veliki rizik .

- Nemam pojma kako će reagirati, pogotovo nakon što je preboljela rak. Znam samo da ne želim to imati na savjesti do kraja života i nastaviti lagati osobi koju najviše volim - nastavio je.

- Želite se osloboditi krivnje i prepustiti supruzi da se nosi s tim svim, što je poprilično okrutno nakon svega što je proživjela. Prisiljavate ju da reagira na nešto što se događalo prije, što će joj u ovom trenutku vjerojatno samo slomiti srce. Smatram da ne biste trebali priznati samo da biste se osjećali bolje, već da biste se trebali odužiti svojoj supruzi pokazujući joj svaki dan koliko ju volite. Naravno, uvijek postoji opcija da će sve izaći na vidjelo i nekako se saznati, ali je isto posljedica vaših djela koju sada morate prihvatiti. Mislim da biste trebali učiniti ono što će najmanje uzrujati vašu ženu - odgovorila mu je Coleen Nolan.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete: 

Ključne riječi

Komentara 5

LI
liliZG
20:01 13.10.2022.

oduži joj se da ju ne varaš slijedećih 30, pa ste kvit

BU
Budni
20:07 12.10.2022.

I ona tebe ,ali ti neće priznati!

MO
montello
15:47 12.10.2022.

30 godina ovo je rekord i sta zali sada sta se bije rastavio onda ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije