Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najljepši osjećaj

Za sretan i dugovječan brak morate raditi - ovo!

I love you
Foto: Thinkstock
1/2
14.02.2014.
u 08:15

Mnogi rijetko izgovaraju te dvije slatke riječi ili ih izgovaraju mehanički, zbog navike ili tradicije i bez onog sjaja u očima. Vrijeme je da to promijenite

Ovog Valentinova sigurno ćete barem jedan put više izgovoriti "volim te". Ili barem napisati na čestitku.

Mnogi rijetko izgovaraju te dvije slatke riječi ili ih izgovaraju mehanički, zbog navike ili tradicije i bez onog sjaja u očima. Vrijeme je da to promijenite.

Nedavno istraživanje pokazalo je da u svoju svakodnevnicu morate uključiti poljupce i izgovoriti "Volim te" najmanje deset puta tjedno ako želite sretan brak. Čini vam se previše? Nije, ako pitate stručnjake.

Foto: pixabay

Studija, koja je provedena na portalu OnePoll.com, utvrdila je da 92 posto Amerikanaca smatra da su u sretnom braku, a za to je potrebno, prema pisanju Daily Expressa - u prosjeku tri puta mjesečno priuštiti si neki zajednički izlazak, tri puta mjesečno prirediti neko romantično iznenađenje i imati deset iskrenih i "dubokih" razgovora sa svojim partnerima.

Tri svađe mjesečno dodat će posebnu magiju u vezu, navodi se, ali jako je bitno da se parovi znaju izmiriti i znati jedno drugom iskreno reći "oprosti" i pritom to zaista i misliti te prihvatiti mane i nedostatke onog drugog.

Istraživanje je također pokazalo da u "savršenom braku" parovi vode ljubav tri puta tjedno i provedu najmanje šest noći u mjesecu zagrljeni ispred TV-a.

Svatko se može vjenčati i potpisati papir, ali je potrebno mnogo više od toga da bi brak bio sretan i uspješan. Slažete li se?

>>Ivana Ergić za Valentinovo će biti na romantičnoj večeri s dečkom

>>Zalogajčići slasti i strasti: Pripremite tortu Valentino i biftek iznenađenja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije