Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša učiteljica

Za organiziranje stvari u domu naplaćuje 400 kn po satu: 'Radim stalno, posao cvjeta!'

@organisedbylucy
01.03.2022.
u 16:30

Počela je tako što je prijateljima i obitelji pomagala da bolje organiziraju svoje domove i shvatila da od toga može napraviti biznis

Bivša učiteljica i majka troje djece Britanku Lucy Mansey oduvijek, kaže, uživa u organiziranju i sređivanju stvari, a svoj je hobi u vrijeme lockdowna i pandemije pretvorila u posao s punim radnim vremenom. Sada joj klijenti za sat njenih usluga plaćaju oko 400 kuna (45 funti), a mnogi bi, čini se po potražnji, njene usluge po potrebi platili i puno više...

- Od djetinjstva imam veliku strast prema organizaciji i ne mogu vjerovati da me netko za to plaća! - iskrena je Mansey koja tvrdi da 'dobro uređen prostor prvenstveno doprinosi mentalnom blagostanju, te pomaže stvoriti osjećaj smirenosti.

Počela je, priča, tako što je prijateljima i članovima obitelji pomagala da bolje organiziraju svoje domove pa je shvatila da bi od toga mogla napraviti biznis, a danas na Instagramu ima više od 100.000 pratitelja među kojima su i mnogi britanski celebrityji i 'bukirana' je po nekoliko mjeseci unaprijed.

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!

1/6

- Prvo iz ormara vadim sve stvari, do posljednjeg komada - opisala je za The Sun, pa s klijentima provjeri čega se mogu riješiti. Nakon toga stvari, kaže, kategorizira po sezoni ili po njihovoj svrsi, ovisno o prostoru u kojem radi.

- Postoje mnoge sitnice koje vam mogu olakšati život, poput pregrada za torbice ili tankih vješalica koje ne zauzimaju mnogo mjesta - objašnjava, a njene usluge podrazumijevaju planiranje, reorganizaciju, preporuku proizvoda i doniranje neželjenih predmeta dobrotvornoj organizaciji s kojom je povezana.

U borbi s nedostatkom prostora (ili prevelikom količinom stvari) koju mnogi vode najvažnije je, kaže, da u domu ne držimo stvari koje ne volimo ili koje ničem ne služe; a svima savjetuje i da se drže pravila 'jedno unutra, jedno van': čim se kupi nešto novo staro treba baciti ili proslijediti.

VIDEO Djevojka pronašla tajnu sobu iza ormarića!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije