Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TikTok video

Trebali su izaći na spoj, a onda joj je slučajno poslao poruku namijenjenu prijatelju: 'Opisao me detaljno...'

TikTok/ samantha_roseeeee
28.02.2022.
u 12:21

Snimka zaslona njihovih poruka pokazuje kako on piše da "jedva čeka" da ju upozna, te sebe naziva "sretnikom" što dogovara spoj sa "zgodnom plavušom"...

TikTokerica Samantha Rose objavila je video u kojem je ispričala kako je, baš kad se s njim spremala otići na spoj, od dečka dobila poruku koja ju je šokirala, a koju je on namijenio svom prijatelju.

U dopisivanju često koristite emoji srca? Evo što svako od njih označava

1/16

U svom je viralnom videu koji je sakupio više od sedam milijuna pregleda Rose objasnila da je, nakon što joj se javio preko Bumblea, nekoliko dana razgovarala s muškarcem po imenu Jake, a njihova se komunikacija brzo s aplikacije preselila na iMessage preko kojeg je par organizirao večernji spoj.

Snimka zaslona njihovih poruka pokazuje kako on piše da "jedva čeka" da ju upozna, te sebe naziva "sretnikom" što dogovara spoj sa "tako zgodnom plavušom"...

@samantha_roseeeee #greenscreen #justhayfever #whydomen ♬ original sound - uglinablin

Ipak, nakon što ju je bombardirao s komplimentima, Jake je Rose slučajno poslao poruku namijenjenu prijatelju u kojoj uz njenu fotografiju u kupaćem kostimu piše:

- Ne, brate, ona je solidna četvorka; očajna vremena zahtijevaju očajničke mjere i prosjaci ne mogu birati... Sve što sam vidio su s*** i sigurna š***...

Nakon što je shvatio da je poruku poslao njoj, dečko Rose objašnjava da je "pričao o nekom drugom i slučajno stavio njenu fotku..."

- Barem je odmah pokazao svoje pravo lice i nisi trebala na njega gubiti vrijeme - složili su se njeni pratitelji, a kako je Rose odlučila ignorirati njegove poruke isprike, dečko je brzo obrisao svoj Bumble profil, piše The Sun...

Djevojka ostala šokirana prijedlogom aplikacije za spojeve: "Zaista neugodan spoj!"

Ključne riječi

Komentara 3

BO
Bozena1203
14:02 02.03.2022.

I šta je bilo kad se probudila? Ti TikTokeri izmišljaju svašta da bi pridobili pažnju.

Avatar Jadranka1
Jadranka1
18:27 01.03.2022.

Eh da samo vidi poruke koje ona salje svojim prijateljicama o njemu! Ljubav je rijetka, ljubav je nenamjerna, neobjašnjiva ... Sve ostalo su tlapnje.

MO
montello
14:05 28.02.2022.

Ma njemu je do zabave ne veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije