Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogorčena

'Volim svog supruga, ali ne uživam u seksu s njim'

Shutterstock
09.11.2018.
u 17:07

Ako je jedna strana nezadovoljna, onda je razgovor nužan kako bi se riješili problemi u vezi. Svaki odnos trebao bi se temeljiti na povjerenju i komunikaciji, a ako imate problem najlakše ćete ga riješiti razgovorom.

"U sretnom sam braku dvije godine s muškarcem kojeg volim, no on me ne uspijeva seksualno zadovoljiti zbog čega sam jako frustrirana. Ne želim mu to priznati kako mu ne bi povrijedila ego, no ovako više ne mogu". 

Nezadovoljna supruga, anonimno je zatražila pomoć na portalu TOI, a psihologinja i savjetnica za veze Rachana Awatramani odgovorila je kako je komunikacija i otvoren pristup najvažniji segment svake veze. 

"Ako je jedna strana nezadovoljna, onda je razgovor nužan kako bi se riješili problemi u vezi. Svaki odnos trebao bi se temeljiti na povjerenju i komunikaciji, a ako imate problem najlakše ćete ga riješiti razgovorom. Možda druga strana i nije svjesna da postoji neki problem kada je o seksu riječ, a ako o tome ne razgovarate otvoreno, problem će se nastaviti što može dovesti i do drugih problema u vezi i u konačnici do raspada veze. Isprobajte neke nove stvari u spavaćoj sobi i nađite što vam oboje odgovara", savjetuje Awatramani. 

Pogledajte i video 4 mjesta na ženinom tijelu koja ne biste trebali dirati

Ključne riječi

Komentara 52

RM
ribnikova mama
22:29 09.11.2018.

Istina je ta da jednostavno neke osobe nisu za sex i tu nema pomoći. Sex nema veze sa iskustvom već je odraz ličnosti.

NA
narod1
22:48 09.11.2018.

U sretnom je braku ali je jako ogorčena. Kakvih sve budalaština od tih žena nećemo čuti.

Avatar possibilis
possibilis
21:35 09.11.2018.

Manje kila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije