Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljudskost prije svega

Vlasnik puba: Usamljeni umirovljenici kod mene mogu doći na besplatan božićni ručak

Umirovljenici Božić proveli u pubu koji je za njih osigurao i besplatno jelo
Foto: screenshot/Facebook
1/2
07.11.2018.
u 08:00

Nakon što se rstao od svoje žene, vlasnik puba Martin Lloyd, odlučio je provesti Božić sam, te razmišljao kako bi mogao pub iskoristiti da ga ponudi onima koji nemaju s kime, poput njega, proslaviti taj obiteljski blagdan i uživati u blagdanskom ozračju.

Pub u Bromleyu ovog će Božića otvoriti svoja vrata za osobe starije dobi kako taj blagdan ne bi proveli sami. 

Nije to prvi put, naime, vrata puba su se otvorila i prošle godine kako bi starijim i usamljenim osobama donijeli malo radosti u najljepše doba godine. 

Nakon što se rastao od svoje žene, vlasnik puba Martin Lloyd, odlučio je provesti Božić sam, te razmišljao kako bi mogao pub iskoristiti da ga ponudi onima koji nemaju s kime, poput njega, proslaviti taj obiteljski blagdan i uživati u blagdanskom ozračju. 

Osim prostora, Martin je okupljenima servirao i besplatna jela. Iako odaziv nije bio prevelik, 13 osoba je Božić dočekalo u njegovom pubu uz glazbu i blagdanska jela, no iako je odaziv bio mali, njegova vizija i odluka ponukala je lokalnu zajednicu da se udruži te su sse donacijama za starije osobe uključili i taksisti koji su im ponudili besplatne vožnje, dobavljhači mesa, povrća i pića donirali su namirnice besplatno za pripremu blagdanskog stola, a dolazili su i mnogi koji su željeli volontirati, služili su hranu, prali posuđe i sl, te bili dijelom tog blagdanskog ugođaja. 

Foto: screenshot/Facebook
Foto:Facebook/ The Crown and Anchor  

"To je bio zaista magičan dan. Sve je bilo savršeno, mnogi su se uključili u organizaciju kako bi podržali ovu ideju, s poklonima, svojim proizvodima, uslugama, ali i novčano, tako da je u konačnici svaka starija osoba iz puba nakon proslave otišla s vrećicom punom poklona. Ostalo je još i dovoljno da poklonimo dalje u humanitarne svrhe", rekao je za UNILAD Martin Lloyd.

"Otkad sam objavio poziv na Facebook grupi Crown and Anchor, moj telefon ne prestaje zvoniti, a post je podijeljen 65.5 tisuća puta. Ove godine će zasigurno biti oko 50, 60 ljudi". 

Pogledajte i video Sve ešto biste trebali znati o alergijama i ambroziji

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije