Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

Video postao viralan hit: Labud pokazao ženi kako se pravilno nosi maska

Twitter
14.09.2020.
u 11:50

Iako ona izgleda nevjerojatno sretno što je u društvu labuda, on je očito manje impresioniran njezinom prisutnošću.

Nošenje maski postala je svakodnevna pojava u našim životima. Iako se većina ljudi dobro prilagodila, ima i onih koji je odbijaju pravilno nositi. Maske se ne bi trebale spuštati ispod nosa ili stavljati na bradu, već bi trebale sve pokrivati kako bi bile učinkovite u sprečavanju širenja koronavirusa. No mnogi to često zaborave, a jedna žena dobila je lekciju od labuda kada je napravila tu pogrešku, prenosi unilad.co.uk.

U videu podijeljenom na Twitteru jedna žena čuči pokraj labuda u Francuskoj, a njezina maska nalazi se ispod brade. Iako izgleda nevjerojatno sretno što je u društvu labuda, on je očito manje impresioniran njezinom prisutnošću i iznenada je napadne preko malenog potoka koji ih razdvaja. Labud je stupio u kontakt sa ženom, ali srećom samo preko maske za lice koju joj je nekako uspio istrgnuti s brade i vratiti na pravo mjesto. 

Ovaj kratki video pogledan je više od 25 milijuna puta te je prikupio mnoge komentare podrške za labuda.

"Ovo ja želim napraviti kada vidim ljude kako hodaju s maskama ispod nosa", komentirao je jedan korisnik. "Čak je i prirodi dosta svega", našalio se drugi.

Psiholozi otkrivaju: Očekujemo porast tjeskobe i depresije kod mladih:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije