Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNI NATJEČAJ

Vecernji.hr poklanja prekrasan srebrni prsten Zlatarnice Rodić

Zlatarnica Rodić
Foto: Marko Cuculić
03.06.2019.
u 16:08

U suradnji sa Zlatarnicom Rodić Vecernji.hr nagradio je najkreativniji odgovor ručno izrađenim srebrnim prstenom. Sretna dobitnica je Nikolina Trojanović. Čestitamo!

Želite iznenaditi svoju bolju polovicu, ali ne znate što joj darovati?

Zlatarnica Rodić jedna je od naših poznatih zlatarskih obitelji, a njezina posebnost i glavna prednost upravo je ručna izrada nakita. Riječ je o znanju koje se prenosilo generacijama, a za izradu nakita (ili predmeta) od srebra ili zlata dovoljno je deset radnih dana.

Ono što je također primamljivo jest da bez obzira na postojeću kolekciju Rodići mogu izraditi gotovo sve što vi zamislite.

Dovoljno je kontaktirati zlatarnicu e-mailom ili telefonom, objasniti svoju zamisao, opisati ili priložiti fotografiju željenog nakita, a tim iz Zlatarnice Rodić pobrinut će se da se proizvod cjenovno i estetski uklopi u vaše želje i mogućnosti!

U suradnji sa Zlatarnicom Rodić Vecernji.hr nagradio je najkreativniji odgovor ručno izrađenim srebrnim prstenom. Pitali smo vas da obrazložite kome pokloniti srebrni prsten.

Sretna dobitnica je Nikolina Trojanović. Čestitamo!

Foto: Marko Cuculić

Prsten "Round" ručno je izrađen od srebra s cirkonom u središtu i lako se uklapa u svaku kombinaciju! Vrijeme je da sebi ili nekome uljepšate nadolazeće dane ovim prekrasnim poklonom!

Širu ponudu nakita pogledajte na web-stranici Zlatarnice Rodić!

ZLATARNICE RODIĆ - Tradicija, pouzdanost, unikatan dizajn i izrada po željama
Bakačeva 11, Zagreb
tel: 014814936 
Web: www.zlatarnicerodic.com
Mail:  
zlatarnicerodicinfo@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/zlatarnarodic/
Instagram: @zlatarnarodic

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije