Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Uz Večernji list i Arena Centar do romantičnog wellness weekenda za dvoje

Uz Večernji list i Arena Centar do romantičnog wellness weekenda za dvoje
Foto: VL
13.02.2019.
u 12:00

Nagradni natječaj „Uz Večernji list i Arena Centar do romantičnog wellness weekenda za dvoje“ počinje 14. veljače 2019. od 10 sati i traje do 28. veljače 2019. do 24 sata.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

„Uz Večernji list i Arena Centar do romantičnog wellness weekenda za dvoje“
(dalje u tekstu: Pravila)

Članak 1.
Prema ovim pravilima Večernji list d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, MB 3281094, OIB 92276133102, i  Arena Center Zagreb d.o.o., Zagreb, Ulica Vice Vukova 6, MB 02103257, OIB 83997642580  (dalje u tekstu zajedno: Priređivači) priređuju nagradni natječaj naziva „Uz Večernji list i Arena Centar do romantičnog wellness weekenda za dvoje“  (dalje u tekstu: Nagradni natječaj).

Članak 2.
Svrha Nagradnog natječaja je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Večernji list i Arena Centar.

Izrazi koji se koriste u ovim Pravilima, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose se jednako na muški i ženski rod.

Članak 3.
Nagradni natječaj „Uz Večernji list i Arena Centar do romantičnog wellness weekenda za dvoje“ počinje 14. veljače 2019. od 10 sati i traje do 28. veljače 2019. do 24 sata.

Članak 4.
Nagrada koju osvaja dobitnik je:

- wellness vikend za dvoje u Toplicama Sveti Martin (nagrada uključuje noćenje, wellness, bazene i masažu). Vrijednost nagrade je 2.348,00 kn.

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Sudionici koji sudjeluju u Nagradnom natječaju nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Priređivač nije odgovoran za korištenje nagrade nakon preuzimanja iste od strane dobitnika. Sudionici mogu biti sve fizičke osobe starije od 18 godina s prebivalištem u Hrvatskoj. Priređivač je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Priređivača. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Priređivača na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Članak 5.
Uvjeti za sudjelovanje u Nagradnom natječaju su:

- Fotografiranje u photo boothu na Trgu Dalmacija Arena Centra 14. i 15.02.2019.g. od 10 do 21h (fotografija romantičnog para)

- Prihvaćanje Pravila i upload fotografije (fotografija će se učitati na portal vecernji.hr nakon prihvaćanja uvjeta natječaja)

Dobitnik je fotografija s najvećim brojem glasova čitatelja portala vecernji.hr. Glasanje čitatelja će biti moguće od 21.2. do 28.2.2019.g. Proglašenje dobitika će biti najkasnije 5 dana nakon završetka Nagradnog natječaja.

Članak 6.
Dobitnik će o dobitku i načinu preuzimanja nagrade biti obavješten e-mailom.

Članak 7.
Priređivači Nagradnog natječaja osiguravaju nagradu i jamče dobitniku njenu isporuku.

Članak 8.
Trenutkom preuzimanja nagrade, prestaju sve daljnje obveze Priređivača Nagradnog natječaja prema dobitniku.

Članak 9.
U Nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 10.
Sudionik koji sudjeluje u Nagradnom natječaju prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Sudionici u nagradnom natječaju sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka (e-mail adresa i fotografija), sukladno Pravilima o korištenju osobnih podataka niže. Navedeni podaci će biti upotrijebljeni za provođenje Nagradnog natječaja, preuzimanje nagrade i direktni marketing, pod uvjetom da sudionici pristanu na primanje poruka marketinške prirode (newsletter).

Članak 11.
U slučaju da se u Nagradni natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u Nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika.

Članak 12.
Nagradni natječaj može se prekinuti iz opravdanih razloga i u iznimnim okolnostima, zbog nastupa više sile. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni ili putem dnevnog tiska ili putem web portala vecernji.hr

Članak 13.
U slučaju spora između Priređivača i sudionika ovog Nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Pravila o korištenju osobnih podataka:
Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju „Uz Večernji list i Arena Centar do romantičnog wellness weekenda za dvoje“, koji se održava 14. veljače 2019. do 28. veljače 2019. i davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam osobne podatke (adresa elektroničke pošte) trgovačkom društvu Večernji list d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1 te društvu Arena Center Zagreb d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Vice Vukova 6, kao voditeljima obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo Večernji list d.o.o. i Arena Center Zagreb d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva Večernji list d.o.o. i Arena Center Zagreb d.o.o. , i to putem  elektroničke pošte i pod uvjetom da je pribavljena privola. Pohrana i obrada osobnih podataka (adresa elektroničke pošte) vršit će se sve dok ne povučete privolu za obradu osobnih podataka.

Također, dajem izričitu privolu i pristajem na objavu fotografija dobivenih putem natječaja, na internet stranicama društva Večernji list d.o.o,  (vecernji.hr/fotkaona). Fotografije prikupljene ovim putem će biti pohranjene na portalu vecernji.hr tijekom provođenja Nagradnog natječaja, tj. po dovršetku Nagradnog natječaja će iste biti nepovratno izbrisane. Fotografije će također biti dijeljene s društvom Arena Center Zagreb d.o.o. na način da će isto provoditi selekciju fotografija prije nego što će dio izabranih fotografija biti pohranjen na portalu vecernji.hr., a Arena Center Zagreb d.o.o. će sve prikupljene fotografije nepovratno izbrisati nakon što dovrši postupak selekcije. Imajte na umu da će Vaša adresa elektroničke pošte i fotografija također biti dijeljena s društvom NEPI Croatia Management d.o.o., Ulica Vice Vukova 6, OIB: 94739707578.  Nadalje, davanje privole za obradu Vaše fotografije je preduvjet za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, odnosno u slučaju da ne pružite privolu, nećemo moći objaviti Vašu fotografiju na portalu vecernji.hr. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite Večernji list d.o.o. slanjem e-mail obavijesti na info@vecernji.net, odnosno obavijestite Arena Center Zagreb d.o.o. slanjem e-mail obavijesti na Data.Protection@nepirockcastle.com  kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke.

Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti Večernji list d.o.o. u pisanom obliku na adresu Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb s napomenom „odjel marketinga GDPR“, elektroničkom obliku na info@vecernji.net, odnosno na gore navedenu kontakt adresu društva Arena Center Zagreb d.o.o.. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Međutim, napominjemo da će se od trenutka povlačenja privole smatrati da više ne sudjelujete u Nagradnom natječaju, pod uvjetom da je isti još u tijeku.

Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od Večernjeg lista d.o.o., odnosno društva Arena Center Zagreb d.o.o., u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na www.vecernji.hr, odnosno u Pravilima privatnosti i pravnim napomenama dostupnima na www.arenacentar.hr/hr/pravila-privatnosti-pravne-napomene/.

Zagreb, 12.02.2019.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije