Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba se angažirati

Uz pomoć ovih 6 ključnih trikova potpirite vatru u vezi

ljube se
Foto: Shutterstock
1/2
03.07.2014.
u 09:15

Nije dovoljno samo "biti" u vezi. Svaku vezu treba održavati da ne pukne. Svaki dan ispočetka! Neke sitnice vam se mogu činiti nebitnima, ali nisu i mogu jako utjecati na tijek vašeg odnosa.

Održati vezu sretnom i uspješnom nije nimalo lak zadatak uz sve izazove koji se postavljaju pred vas tijekom vremena.

Da biste bili uspješni u tome, portal TOI donosi savjete kako možete ojačati svoju vezu i održati je živom.

1. Ne dozvolite da ravnodušnost prevlada

Kada veza krene silaznom putanjom, manje je onih predivnih i slatkih trenutaka, ali i komunikacije. Nedostaju vam one slatke SMS poruke koje ste razmjenjivali, vesele poruke na post it papirićima koje ste jedno drugome ostavljali po kući, ali i konstruktivne rasprave. Ne dopustite da ta ravnodušnost zavlada vašom vezom, aktivirajte se i uključite jedno drugo u svakodnevne aktivnosti i održavajte komunikaciju.

2. Ne postavljajte nerazumne zahtjeve

Jedan od razloga zašto se partner može osjećati kao da ga guše, zasigurno je taj da se pred njim postavljaju nerealni zahtjevi. Ne tražite jedno od drugog nešto što druga strana ne može ispuniti, to će dovesti samo do novih sukoba, a i može lako uništiti vezu.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

3. Budite pošteni

Poštenje je uvijek temelj svega. Kako u svakodnevnom životu, poslovnom okruženju tako i u vezi. Budite pošteni prema sebi i prema partneru i na taj ćete način održati vašu vezu zdravom i dugotrajnom. Budite pošteni kada je riječ o osjećajima i tražite isto od druge strane. Ako oboje znate što osjećate, lakše ćete razriješiti i one situacije kada na nečemu u vezi treba poraditi.

4. Cijenite i volite partnera

Svaka osoba na svijetu želi biti voljena. Ako volite svog partnera, svakako se nemojte bojati to pokazati. A ako ne osjećate ljubav, onda nemojte biti nepošteni prema drugoj strani. Iako imate puno obveza tijekom tjedna, odvojite vrijeme za sebe i izvedite se na piće ili večeru, ne zaboravite na komplimente i iznenadite se ponekad...I ne zaboravite, svi žele biti voljeni i osjećati ljubav, a ako to pružite, to ćete i dobiti natrag.

5. Slušajte

Ako znate dobro slušati to će vam značiti jako mnogo. Neke veze pucaju upravo zbog toga što jedan od partnera ne sluša.." Stalno joj/njemu ponavljam jedno te isto, ne doživljava me. Nema vremena i volje slušati što joj/njemu želim reći." Ne dozvolite da se pronađete u ovom opisu.

6. Budite kreativni u krevetu

Strasti se nakon nekog vremena malo smire i privlačnost gubi na svojoj težini. Zato je bitno da budete kreativni kada je riječ o seksu. Nemojte "to odrađivati" kao obvezu, nijednoj strani to neće odgovarati. Začinite predigru, uvedite nešto novo, iznenadite jedno drugo...Samo vam je potrebno malo mašte...

>>7 signala koje šalju muškarci, ali žene ih krivo tumače

>>Ovo su znakovi da više i niste tako zaljubljeni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije