Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presladak je

Umjesto policajca, na cesti 'radi' pas: Čeka djecu iz vrtića kako bi im osigurao siguran prijelaz preko ceste

Instagram/@lovelykupata
26.06.2020.
u 13:36

Ponekad čeka djecu i po sat vremena uz cestu kako bi ih čuvao dok prelaze cestu.

Da životinje zaista mogu biti primjer ljudima, potvrdi se gotovo svaki dan na društvenim mrežama, a ovog puta ljude je iznenadio pas koji je sam sebi dodijelio posao policajca koji regulira promet. Kupata je psić iz mjesta Batumi, Georgia, koji svakog dana dočeka djecu iz vrtića na pješačkom prijelazu kako bi im osigurao da sigurno prođu, prenosi Bored Panda.

Postao je prava mala zvijezda kada je njegov vlasnik, Beqa Tsinadze objavio video na Instagramu gdje Kupata laje na aute dok djeca prolaze. "Svoj posao shvaća vrlo ozbiljno. Laje na aute kada prolaze, a djecu ponekad čeka i po sat vremena dok se igraju u parku kako bi sigurno prešli ulicu", rekao je jedan od prolaznika.

Pogledajte video:

Nitko ne zna zašto Kupata to radi, ali ono što će se svi složiti je činjenica da je genijalan! 

Nedavno je dobio i nagradu. Odjel vladine agencije za turizam, Adjara Tourism Department, poklonio je Kupati kućicu u kojoj su napravili i zvijezdu kakvu imaju hollywoodske zvijezde na Hollywood Walk of Fame. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my personal star⭐️🐕😇 #dog #foto #dog #pool #Glasses #The sky

A post shared by Kupata•კუპატა (@lovelykupata) on

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije