Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivni su

Fotografije koje su oduševile društvene mreže: Pogledajte divno prijateljstvo psa i dupina

Twitter/@_woollyback
25.06.2020.
u 07:00

Njemu je 7, a njoj 10 godina - prijatelji su od kada je on bio štene i ništa ih ne može razdvojiti.

Ne govori se bez veze da bi čovjek štošta mogao naučiti od životinja, posebno pasa, a tu teoriju potvrđuje i nedavno zabilježena situacija kada su se sprijateljili nespojivi - pas i dupin. Kako prenosi LADBible, fotografije psa Gunnera i dupina Delte postale su viralne, i to iz dobrog razloga - rastapaju srca. 

Foto: Dolphin Research Centre

Dolazi ljeto, a celulit postaje tema broj jedan: Evo što je sve bitno u borbi protiv "narančine" kore

Fotografije su objavljene na Twitteru, a zabilježene su prošlog tjedna. Kako su se proširile internetom saznalo se od strane korisnika We Rate Dogs, da su Delta i Gunner prijatelji od kada je on bio štene. Njemu je sada 7, a njoj 10 godina. Delta se nalazi u Istraživačkom institutu za dupine na Floridi, a psić Gunner ju redovito posjećuje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije