Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brojne osude

U vezi je s 23-godišnjakinjom zarobljenom u tijelu djeteta: 'Govore mi da sam čudak'

Instagram
23.01.2023.
u 09:30

Shauna je zbog oštećenja hipofize koje je nastalo zbog liječenja raka, oboljela od patuljastog rasta te je sada visoka 116 centimetara i teška samo 22 kilograma

Dečko 23-godišnjakinje zaglavljen u tijelu osmogodišnjakinje, Dan Swygart, otvoreno je progovorio o svom odnosu sa Shaunom Rae Lesick, koja se suočava s invaliditetom zbog nuspojava liječenja raka mozga kao dijete.

Shauna je zbog oštećenja hipofize koje je nastalo zbog liječenja raka, oboljela od patuljastog rasta te je sada visoka 116 centimetara i teška samo 22 kilograma. Zbog njezinog invaliditeta pronalaženje ljubavi je bilo teško i njezini su roditelji bili zabrinuti kakve će muškarce privući, kako prenosi The Sun.

Dan je Shauni poslao cvijeće nakon što je pogledao prvu sezonu njezine emisije "I Am Shauna Rae", koja prikazuje kako upravlja životom kao žena zarobljena u tijelu djeteta. Njihova veza je procvjetala od tada i Dan se pojavio u drugoj sezoni, što je navelo trolove da ga označe kao "čudaka".

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

Dan je uzvratio optužbama da ga Shauna privlači samo zato što "izgleda kao dijete" te je istaknuo da ga privlači njezina osobnost. 

Dan se obratio Shauni na društvenim mrežama nakon što je pogledao prvu sezonu njezine emisije i postao "inspiriran njezinom emocionalnom snagom". Nakon nekoliko tjedana razgovora, odletio je u New York kako bi odveo Shaunu na niz spojeva koji su snimljeni za drugu sezonu "I Am Shauna Rae". Njegova odluka da "izgradi vezu" sa Shaunom izazvala je brojne kontroverze.

Dan je otišao na Instagram kako bi uzvratio trolovima, rekavši: "Vrlo je važno zapamtiti da je Shauna nevjerojatna 23-godišnja žena s invaliditetom. Dakle, dok gradite vezu s njom, važno je priznati njezin invaliditet i gledati dalje od toga te graditi odnos s njom kao s pojedincem. Ona je nevjerojatna, inspirativna žena koja je slučajno niska."

“Čim kažete da ona ne može imati vezu u stvarnom svijetu s nekim, dehumanizirate je, što je apsolutno odvratno. Ona je ljudsko biće i zaslužuje imati odnose i veze s kim god želi. I mislim da neki ljudi nisu dovoljno emocionalno zreli da shvate da možete imati duboku vezu temeljenu na osobnosti, a ne samo na izgledu”, nastavio je.

Shauna je imala samo šest mjeseci kada su liječnici pronašli agresivan tumor na mozgu i prošla kroz tri godine uspješne kemoterapije.

Ona je visoka 188 centimetara, a njezin dečko 168: ‘Može te zvati mama'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije