Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U velikoj nagradnoj igri Naturavita dijeli čak dva automobila i druge vrijedne nagrade!

Naturavita
14.12.2021.
u 16:57

Odličan okus Naturavita čaja već je dovoljan razlog da u svojem idućem šopingu u kolica ubacite par kutija, a kada se doda i mogućnost za osvajanjem novog Fiće, čaja nikad dovoljno!

U vremenu darivanja Naturavita je pripremila za sve čajoljupce posebno iznenađenje kako bi nagradila svoje vjerne kupce. Uz kupnju omiljenih Naturavita čajeva sada možeš sudjelovati u SMS nagradnoj igri u kojoj će se kroz dva kola dijeliti ne jedan, već DVA hibridna automobila Fiat 500 Dolcevita!

Osim popularnog Fiće, tu su i ostale uzbudljive nagrade. Kupci tako mogu osvojiti i robotski usisavač iRobot Roomba te čak dvanaest Naturavita poklon paketa.

U nagradnoj igri možeš sudjelovati ako kupiš bilo koja dva pakiranja Naturavita čaja u nekoj od trgovina u Republici Hrvatskoj i pošalješ SMS sadržaja: NATURAVITA, broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto na broj 60060 (cijena SMS-a je 2,40 kn). Sačuvaj račun jer će ti trebati pri izvlačenju dobitnika!

Izvlačenje 1. kola za sve prijave pristigle do 31. 12. 2021. održat će se 04. 01.2022., a izvlačenje 2. kola za sve prijave pristigle do 15. 02. održat će se 17. 02. 2022.

Ne zaboravi da se u nagradnoj igri kroz dva kola dijele čak dva automobila, a prijavom do Nove godine udvostručuješ šansu za dobitak jer sudjeluješ u oba kola nagradnih izvlačenja!

Naturavita osvaja kupce

Naturavita je dio Spider grupe obitelji Nemčević iz Pitomače koja je najveći domaći uzgajivač, otkupljivač i prerađivač čaja te oprema impresivnih 40 i više svjetski poznatih brandova čajeva s preko 500 proizvoda.

Sastojci za Naturavita čajeve strogo su kontrolirani kako bi se zadovoljili visoki međunarodni standardi kvalitete, poput International Food Standarda (IFS), najstrožeg standarda za proizvodnju hrane na svijetu.

Trud koji se ulaže u kvalitetu prepoznali su vjerni kupci čajeva iz Naturavitina asortimana, a kako bi dodatno osigurali arome i blagodati čajeva tvrtka je uvijek korak ispred. Naime, Naturavita čajevi u vrećicama dolaze pakirani u aroma omotače koji čuvaju miris i kvalitetu, a same vrećice čaja posebno su osmišljene i proizvedene tehnologijom dvostruke komore koja jamči bolju apsorpciju arome u šalici čaja. Brojne kupce raduje i činjenica da je ambalaža Naturavita čajeva biorazgradiva, a pri pakiranju se ne koristi celofan i plastika, što govori o posvećenosti tvrtke održivoj proizvodnji i brizi o okolišu.

Da su se vrhunski standardi itekako isplatili pokazuju i prestižne nagrade kojima su nagrađeni Naturavita čajevi. International Taste Institute nagradama Superior Taste nagradio je čajeve koje obožavaju kupci - to su čaj Naranča, cimet, kurkuma te čaj Đumbir, limun.

Odličan okus Naturavita čaja već je dovoljan razlog da u svojem idućem šopingu u kolica ubacite par kutija, a kada se doda i mogućnost za osvajanjem novog Fiće, čaja nikad dovoljno!

Sve o nagradnoj igri saznaj na www.čaj.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije