Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolje za zdravlje

U srijedu, samo u Večernjem listu Narodna dijeta!

narodna dijeta
VL
28.12.2012.
u 15:29

Ne želite redukcijsku dijetu. U redu je, taj je stav zdrav. Započnite detoksikaciju postom i smanjenim obrocima. Zašto je to važno? Pročitajte riječ stručnjaka

Niste odoljeli blagdanskom stolu! Jeli ste previše i sad ste zlovoljni? Vrijeme je da pročistite tijelo i duh! Ne propustite u srijedu, Večernji list donosi poseban prilog Narodna dijeta.

Ne želite redukcijsku dijetu. U redu je, taj je stav zdrav. Započnite detoksikaciju postom i smanjenim obrocima. Zašto je to važno? Pročitajte riječ stručnjaka. Zašto Narodna dijeta? Dostupna je svakom džepu i čisti organizam bez štetnih posljedica. Njezini su zaštitni znakovi – kupus i limun. Izvanredni čistači organizma koji savršeno uklanjaju otrove, uzročnike bolesti, a odlično tope masnoće! Pročitajte kako štite naše zdravlje! I ne zaboravite blagotvorni učinak tisućljetnih zaštitnika zdravlja – žitarica.

Kneippove metode čišćenja organizma ječmom odličan su izbor za svakoga, lijek su za mlađe i starije. Provjerite popis namirnica koje najbolje ubrzavaju vaš metabolizam! Stručnjaci nutricionisti pripremaju za vas jeftine, a učinkovite recepte za detoksikaciju organizma. I odlučite se, po preporuci svjetskih stručnjaka, za najzdraviju kuhinju – našu mediteransku. Njezine blagodati na srce, žile, mozak su i znanstveno dokazane. Zato neka na vašem jelovniku obvezno bude malo maslinova ulja, rajčice, češnjak, srdelice.... I ne zaboravite: začinsko bilje. Podneblje nam je podarilo svu raskoš ljekovitih trava koje u kuhinji koristimo kao začine. Pročitajte koje među njima čiste organizam od otrova iz masne i nezdrave hrane.

>>Najedite se za blagdane, ali nemojte se udebljati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije