Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#sharecroatia

Potencijalni promotori hrvatskog turizma svih 12 milijuna gostiju

selfie
Foto: Filip Brala/PIXSELL
29.05.2014.
u 09:05

Ovogodišnja promotivna priča, koja se odvija kako u virtualnom, online svijetu, tako i offline, temelji se na ideji dijeljenja doživljaja samih gostiju

Kampanja Hrvatske turističke zajednice pod imenom “Visit Croatia. Share Croatia”, koja je našu zemlju proteklih dana preko brojnih europskih i svjetskih portala i društvenih mreža približila potencijalnim turistima, uskoro će kulminirati posebnom web stranicom www.ShareCroatia.hr.

Ovogodišnja promotivna priča, koja se odvija kako u virtualnom, online svijetu, tako i offline, temelji se na ideji dijeljenja doživljaja samih gostiju, a sve će fotografije, selfiji i videouraci biti povezani upravo preko posebnog weba koji smo spomenuli.

Uvjet je da budu označeni hashtagom #LoveCroatia i #ShareCroatia.

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Kampanju je osmislila agencija BBDO iz Zagreba, a za turiste koji se uključe priprema se i nagradna igra čije detalje, kao ni datum lansiranja novog weba, iz HTZ-a još ne otkrivaju.

Inače, i aktualni spot Hrvatske turističke zajednice, koji se uvelike vrti, počiva na doživljajima i ‘zapisima’ samih turista. Potencijalni promotori hrvatskog turizma je tako svih 12 milijuna gostiju.

U Hrvatskoj turističkoj zajednici, koja za cjelokupnu internetsku promociju u ovoj godini troši 32 milijuna kuna, 70 posto više novca nego lani, vjeruju u veliki doseg online kampanje. Inače, HTZ je bitno povećao svotu i za offline promociju.

Za klasično oglašavanje u najvažnijim globalnim i europskim tiskovinama i elektroničkim medijima, od travnja pa sve do listopada, namijenjeno je 55 milijuna kuna, odnosno 82 posto više nego u 2013.

>>'Hrvatska izgleda kao da je ispala iz Disneyeve bajke. Morate se tu okupati!'

>>Ovaj 'pogled' iz Hrvatske je među 10 najboljih na svijetu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije