Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokirana je

U dječjoj bilježnici pronašla popis seksualnih poza: Srećom, malena još ne zna čitati

22.04.2020.
u 16:30

Malena Millie pokazala je svoju novu bilježnicu teti koja je odmah stranicu neprimjerenog sadržaja pokazala svojoj mami.

Toni Alamos (25) iz Brisbanea, Australija, šokirala se kada je vidjela bilježnicu 'Frozen' svoje kćeri. Naime, u bilježnici namijenjenoj djeci koju je kupila u Kmart supermarketu za peti rođendan kćeri Millie pronašla je stranicu s listom seks poza i igračaka, prenosi Mirror.

Foto: zvonimir ferina

Foto: zvonimir ferina

"Ne provjerite ovakve stvari, da je to bilo na odjelu za odrasle još bi razumjela, ali ovo je bilježnica za djecu."

Na popisu je pisalo jako puno poza u seksu i igračaka koje se koriste što definitivno nije primjereno za djecu. 

U videu pogledajte odgovore djece na pitanje što je to ljubav:

Toni je odmah pomislila da je u pitanju tvornička greška, a to je potvrdila i činjenica da je njezin brat kupio istu bilježnicu Millie koja nije sadržavala ovu listu.

Na sreću, malena Millie ne zna čitati, pa nije razumijela ništa što piše.  

Iz Kmarta su rekli da su šokirani ovom greškom i da istražuju što se točno dogodilo. "Zaista nam je jako, jako žao i neugodno da je kupac doživio tako nešto. Nadamo se da je samo jedna ovakva greška, ali svejedno smo povukli ovaj proizvod s polica."

Htjeli su zamijeniti bilježnicu, ali Toni je rekla da je želi zadržati kako bi se mogla nasmijati tome opet.

Ključne riječi

Komentara 1

YU
YuBastards
16:50 22.04.2020.

Ok, I kako to sve završi na internetu? Znaju li zapadne žene raditi išta drugo od naslikavanja i piskaranja po internetu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije