Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domaće jeftinije

U Čatežu karta 80, a u Tuhlju 
55 kuna dnevno

Toplice
Marko Jurinec
Autori: mk, (mlm, ss/VLM)
30.06.2010.
u 15:31

Cijena pečenog pileta s kruhom u Termama Tuhelj je pedeset kuna, a na specijaliziranim kioscima može se kupiti već za 20-ak.

Mnogima je more ove godine luksuz koji sebi ne mogu priuštiti pa su im preostale jedino toplice. Cijene ulaznica i obroka variraju pa ulaznice u Sutinske toplice radnim danom za odrasle posjetitelje stoje 25 kuna, a vikendom i blagdanom 30 kuna. Četveročlana obitelj u popularnim Stubakima pak provest će dan za oko 250 kuna. Cijena je ulaznice za vanjske bazene 35 kuna za odrasle, a 25 za djecu.

Terme Tuhelj nude najviše od svih zagorskih toplica pa su i cijene ulaza na bazene najviše. Tako cjelodnevna karta za kupanje stoji 55 kuna za odrasle i 35 kuna za djecu od šest do 15 godina. Cjelodnevno kupanje s ručkom (glavno jelo, salata, desert i sok) stoji 95 kuna. Usporedbe radi, najopremljenije slovenske toplice Terme Čatež ulaznicu naplaćuju 80 kuna. Ulaznica za vanjski bazen u donjostubičkim Termama Jezerčica za odrasle je 40 kuna, a za djecu 30 kuna, no četveročlana obitelj, dvoje odraslih i dvoje djece, platit će za ulaznice 110 kuna. Kad su posrijedi gotova jela na vanjskom bazenu, nudi se šest vrsta gotovih menija, od juhe, glavnog jela do deserta, po 35 do 54 kune.

Komentara 7

Avatar Časna seka
Časna seka
18:06 30.06.2010.

Imaju li posebne vikende za naturiste?

SP
Spezispezi
22:21 30.06.2010.

Jest. Terme Čatež su kupile terme Tuhelj prije koju godinu, pa što... Svejedno je tko je vlasnik, ako se dobro i pošteno radi. No, istina je da je Tuhelj prije privatizacije bio krcat gositma, a poslovao je s debelim gubitkom, a kad su prodani Slovencima imaju manje gostiju ali posluju dobro. Zaključak ostavljam čitateljima zašto je tako.

OR
ordinaryhandsome
15:59 30.06.2010.

pa što nije Čatež vlasnik Tuhelja? Zna netko? Epilog je isti želi se reć :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije