Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično

Trik za rezanje torte izazvao burnu raspravu na internetu: 'Zar nije lakše normalno rezati tortu?'

shutterstock
06.12.2020.
u 07:00

Iako su neki ostali oduševljeni ovim trikom, mnogi su bili skeptični.

Dok neki svoju tortu režu na pola, pa opet na pola te ponavljaju tu metodu dok ne prerežu tortu na jednake dijelove, drugi režu jedan po jedan komad u obliku trokuta. Međutim, jedna žena izazvala je burnu raspravu na društvenim mrežama zbog neobičnog trika za rezanje torte pomoću čaša za vino, kako prenosi Mirror.

Njezina kćer slavila je svoj 20. rođendan te su za goste pripremili rođendansku tortu, ali umjesto da se koriste tanjurićima i nožem, ova majka tortu je rezala čašama za vino. 

@theroseperiod

Happy 20th birthday to my Jules!##twenty##fyp##birthdaycake##wineglasses##tiktokmom

♬ Outro: Happy Birthday - Altered Images

U videu objavljenom na TikTok-u vidi se kako svaki gost tortu uzme svojom čašom za vinom, a onda njima i nazdrave te počnu jesti. 

No mnogi su imali brojna pitanja u vezi ovog trika. "Zar ne bi bilo lakše koristiti papirnate tanjure, umjesto staklenih čaša ili što ako nekom ispadne čaša ili je prejako stisne pa pukne?"

Ipak, video je pregledan više od 1,6 milijuna puta i dok su neki bili skeptični prema ovom triku, mnogima se svidio. - Upravo sam otkrio nešto sjajno i jedva čekam isprobati ovaj trik - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Prijatelju naručila tortu za rođendan pa u čudu gledala što su na njoj napisali:

1/2
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:28 06.12.2020.

komplicirano svatko ima svoj nacin rezanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije