Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJENČANJA, EVENTI...

Iznajmljuju se Kulmerovi dvori: Sada možete napraviti feštu i kod Todorića

Pixsell/ilustracija
23.10.2018.
u 13:40

Novinari zovu PR stručnjaka zaduženog za event jer ne mogu vjerovati da će imati priliku ući u dom Todorićevih

U Kulmerovim dvorima trenutačno živi samo Iva Balent, kći Ivice Todorića, a dio njihova doma trenutačno je moguće unajmiti za evente.

Iva Balent za Dnevnik.hr otkrila je kako se za vjenčanja i konferencije za novinare ne mogu unajmiti cijeli Kulmerovi dvori, već samo prostori prilagođeni za održavanje evenata, što uključuje i dvorište dvorca. 

Foto: Pixsell/ilustracija

U četvrtak će se ondje održati i prvi event – konferencija za novinare u povodu nove komedije Vinka Brešana "Koja je ovo država", a PR stručnjak zadužen za taj događaj rekao je kako ga zovu novinari i ne vjeruju da će ući, a on im kaže da će ih uvesti čak i u dnevni boravak!

Snimanje novog dugometražnog igranog filma redatelja Vinka Brešana i scenarista Mate Matišića "Koja je ovo država!" završilo je u drugom mjesecu ove godine, piše Hina. Struktura te crne komedije temelji se na tri priče čiji su nositelji General, Ministar i bijesni umirovljenici.

Pri donošenju odluke o sufinanciranju tog filma, umjetnički savjetnici HAVC-a ustvrdili su kako je njegov scenarij "pun originalnih motiva i apsurdnih, nadrealnih prizora kojima je nemoguće prestati se smijati".

Priča je duboko naša, no likovi i situacije toliko su univerzalne i neočekivane, da bi ovaj film mogao postati i naš najjači filmski izvozni proizvod u europskim i svjetskim kinima

U filmu glume Krešo Mikić, Lazar Ristovski, Goran Grgić, Goran i Bojan Navojec, Goran Bogdan, Alma Prica, Ksenija Marinković, Iva Mihalić, Zdenko Jelčić... 

Što se tiče Kulmerovih dvora, prije godinu dana na oglasima na Indexu pojavila se i neobična, šaljiva ponuda: pod nazivom "Dajem u najam dvorac u Šestinama, oglas iz usluge, vlasnik u inozemstvu", a u ponudi stoji: 

"Iznajmljujem dvorac u Šestinama, odlično održavan. Daje se u najam za simboličnih 100.000 € zbog odsustva vlasnika koji je poslovno žurno morao u London. Eventualne goste molim za finoću i mir kakav ovaj dvorac i zaslužuje jer vlasnik ne želi policiju oko kuće zbog osobnih razloga. Plaćanje je moguće raznim načinima pa tako vlasniku pašu euri, kune, dolari, 'bosanske' marke, krivotvorena izvješća, konji, krave, magarci zbog ulaska u novi biznis! Nažalost, kuća je zauzeta ovih par dana zbog navale gostiju u plavom. Isto tako molim da ako netko pita što radite u dvorcu da kažete da ste prijatelji vlasnika tako da još jadan ne bi morao plaćati poreze, naknade i ostala sr*nja za iznajmljivanje. Hitno!"

Cijena je okrugla – sto tisuća eura, a i ime korisnika je šaljivo: Vrati_se_ivo

Osim dijela Kulmerovih dvora, moguće je unajmiti i "Čarobnu kolibu", smještenu u Gorskom kotaru, točnije u mjestu Hlevci. Vlasnica luksuzne kolibe je Iva Balent, a prema pisanju portala Dnevnik.hr, dostupna je za dnevni i tjedni najam.

>> Pogledajte foto-galeriju "Čarobne kolibe" u Gorskom kotaru

1/7

Na jednoj od stranica za grupnu prodaju navedeno je kako je potrebno izdvojiti 4387 kuna za tri noćenja za osam osoba. U cijenu najma uključeno je i neograničeno korištenje saune te torta dobrodošlice.

>> Pogledajte video Kulmerovi dvori

Ključne riječi

Komentara 19

AA
AAAAAA
14:38 23.10.2018.

glupani jebali vas eventi!

DU
Deleted user
14:04 23.10.2018.

44milijarde duga za ivent

Avatar ivo587
ivo587
14:09 23.10.2018.

to su ukrali tu zemlju komunusti Kulmerima, a i meni su po Zagrebu pokrali najmanje 10 stanova i zgrada i zemljišta. Do danas mi nisu ništa vratili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije