Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ravnopravnost spolova

Tko zarađuje više? Zbog ovoga će muškarac poželjeti manju plaću od njezine

ljube se, privlačnost
Foto: Thinkstock
04.06.2014.
u 08:19

Stres je poguban za seks, pa ako oba partnera podjednako zarađuju, logično je zaključiti da će se smanjiti razina stresa

Uspješan na poslu i uspješan u krevetu?

Čini se da muškarcima to baš i ne ide od ruke. Istraživanje magazina Time Money provedeno nad više od tisuću oženjenih muškaraca starijih od 25 godina pokazalo je da bolji seks prakticiraju oni čije žene zarađuju - više.

Odnose sa suprugama 56 posto ispitanika čije žene zarađuju više opisalo je kao vruće i vrlo dobre, u odnosu na 44 posto onih koji imaju veću plaću, prenosi Daily Mail.

Stručnjaci kažu kako je to znak muškarcima da bi se trebali aktivnije uključiti u kampanju za ravnopravnost spolova jer bi tako mogli pridonijeti kvaliteti svog seksualnog života.

Stres je poguban za seks, pa ako oba partnera podjednako zarađuju, logično je zaključiti da će se smanjiti razina stresa, pojašnjavaju. Novac igra ulogu i oko toga hoće li brak biti više ili manje sretan.

90 posto ispitanika s manjom plaćom od suprugine kazalo je da im je brak sretan, za razliku od 75 posto onih koji zarađuju više.

>>Bolje je udati se kasnije, više se zarađuje

>>(Ne)moguć suživot stresa i seksa: 5 savjeta kako ga izbaciti iz spavaće sobe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije