Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlična ideja

Tiktokerica pokazala kako u par sekundi savršeno oguliti naranču: 'Zašto ovo nismo znali ranije?!'

shutterstock
09.05.2022.
u 15:30

Sve što trebate napraviti je dodati jedan korak prije guljenja

Naranča je zbog svoje sočnosti, slatkoće i bogatstva vitaminom C savršen međuobrok i dodatak mnogim slasticama, a budući da je siromašna kalorijama i bogata hranjivim tvarima, nije čudno što je jedno od najpopularnijih voća na svijetu. 

Ipak, kako prenosi The Sun, jedna je žena na društvenim mrežama otkrila odličan trik za oguliti naranču u sekundi s kojim se naranča podijeli na komade savršene veličine.

Pečete jaja za doručak na suncokretovom ulju? Nakon ovog vjerojatno više nećete:

1/5

Korisnica @athomewith.shannon započinje video tako što pita druge korisnike znaju li da su krivo gulili naranče cijeli život. Zatim pokazuje jednostavan trik za guljenje kore i dobivanje maksimum ploda.

Ona prvo zareže ravno po sredini, a zatim nastavlja savijati koru sa svih strana, gurajući donji dio kako bi voće iskočilo. "Odmah iskoči, mislim da je genijalno", kaže ona u svom videu.

Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi su korisnici ostali oduševljeni jednostavnim trikom.

"Ovo me oduševljava! Zašto ovo nisam znala do sada?!", pitala se jedna korisnica, dok je druga dodala: “Društvene mreže nauče me nešto novo svaki dan!”

Cijelo vrijeme pogrešno ribate sir: Ovaj trik olakšat će cijeli posao!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije