Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slažete li se?

Tiktokerica podijelila destinacije na kojima se nije osjećala sigurno: Beograd se našao na listi

Chloe Jade
13.10.2023.
u 13:30

Kaže da jekada je ušla u Srbiju osjetila neprijateljstvo.

Chloe Jade, koja putuje svijetom i dijeli svoja iskustva sa svojim pratiteljima, objavila je video u kojem je podijelila destinacije na kojima se, kao žena, nije osjećala sigurno. Rekla je da je oklijevala hoće li uopće snimiti ovaj video, ali mnogo ljudi tražilo ju je da ga snimi. Odlučila je podijeliti neugodne situacije koje su joj se dogodile na putovanjima u neke zemlje tijekom godina.

Prvi grad koji se našao na njenoj listi je Pariz, u kojem je bila šest puta do sada. Kada se prvi puta susrela sa stanovnikom Pariza, shvatila je da ima drugačije namjere. 'Tada sam imala 22 godine i on me pokušao namamiti s njim. Natjerao me da popijem piće s njim, a zatim me pokušao odgurati u mračni dio jedne uličice', rekla je Chloe.

 

@chloejadetravels 5 places I felt unsafe in as a female traveler This was a video that was requested by many people so I decided that I should make it. I do wanna stress how important it is to just be vigilant and aware anywhere that you are as any person regardless of gender I also feel lucky that I have not run into more serious issues because I know a lot of women have All of these countries are amazing and you should not stigmatize any of these countries based on my experiences! This is where i felt safe: @@chloe jade - travel ##travelvlogger##marrakech ##femaletraveldestinations##pattayabeach##parisianlife##safetraveldestination##serbiatiktok ♬ Belonging - Muted

Dodaje da se osjećala neugodno, rekla mu je da se makne od nje i otrčala u svoj hotel. Cijelu noć ju je oblijevao hladni znoj te se u jednom trenutku onesvijestila. Tada je shvatila da joj je muškarac stavio nešto u piće.

Drugi grad na njenoj listi je Marakeš. 'Sveukupno sam uživala u svom putovanju u Maroko i u vremenu provedenom u Marakešu, ali moja prijateljica je bila sa mnom i ona se nije osjećala sigurno'. Kaže da je grad vrlo star i da su uličice jako uske. Iako se ona nije osjećala nesigurno, priznaje da mladi muškarci prilično agresivni. Njena prijateljica, inače iz Turske, zbog svega toga osjećala je veliku nelagodu.

VEZANI ČLANCI: 

Idući je grad Pattaya na Tajlandu. Inače, ovaj grad je središte zabave i turista u Tajlandu te je prepun stranaca iz cijelog svijeta. 'Sve je prepuno stranaca koji žele raditi odvratne stvari i zbog toga sam se osjećala jako nesigurno', kaže Chloe. Dodaje i da joj se Tajland jako sviđa, ali da preporučuje izbjegavanje Pattaye.

Na listi se našao i jedan grad u našem susjedstvu. Naime, Chloe tvrdi da se nije osjećala sigurno ni u Beogradu. Kaže da kada je ušla u Srbiju osjetila je neprijateljstvo prema njoj. Dodaje i kako to može razumjeti jer je tamo trenutno ratno stanje te smatra da Srbi općenito ne vole Amerikance. Također, spremna je Beogradu dati novu šansu jer, kako sama kaže, nije provela dovoljno vremena tamo.

VEZANI ČLANCI:

Na kraju dodaje da ona niti jednu od ovih zemalja ne mrzi i da su joj sve zemlje prekrasne, ali da želi upozoriti žene na mjesta gdje se moraju malo više pripaziti. 'To se posebno odnosi na žene tamnije puti. Morate biti oprezne. Nažalost, svijet sam stvara predodžbu o nama i tretira nas kako god poželi', zaključuje Chloe.

Ovo su najpovoljnije europske destinacije za odmor u dvoje - naši susjedi dominiraju ovom listom:

Komentara 3

Avatar Le-Freak
Le-Freak
13:48 13.10.2023.

Samo kažeš nešto odvratno na račun Bugara, Albanaca ili Hrvata i odmah si u Beogradu jako dobrodošao. To su skižili naši posebno ljevičari već prije mnogo desetljeća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije