Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesna scena

VIDEO Mladenci iz Trogira našli savršen kadar: Uletio štakor, a onda i barba s metlom...

Instagram/@studiogaspar
12.10.2023.
u 12:30

Mladence je snimao Studio Gašpar, a svi su se skupa našalili s cijelom situacijom.

Mladenci iz Trogira poželjeli su savršenu fotografiju na ulicama Trogira i kada su mislili da su pronašli pravo mjesto, ispred njih je iskočio štakor kojeg je ljutiti 'barba' lovio i lupao metlom. Za njim je doletio je i psić koji je također počeo loviti štakora, što je sve skupa ličilo na neku scenu iz crtanog filma. 

Mladence je snimao Studio Gašpar, a svi su se skupa našalili s cijelom situacijom. 

VEZANI ČLANCI:

"Napokon kad sam pronašao trogirsku uličicu bez ijednog turista za napraviti par fotografija, pozovem mladence...a onda, iz sporedne uličice u kadar uleti jedan MIŠ (blago rečeno), za njim jedan ljuti barba, a za barbom maltezer, za kojim je dotrčala i vlasnica...SHOW! (Uključio sam snimanje jer nema te fotografije koja ovo može dočarati).", pisalo je u opisu videa na Instagram profilu studija.

Dodao je i da su oni otišli u drugom smjeru, ali da je, dok su oni bili tamo, 'miš' uspješno izbjegavao barbinu metlu, te da je možda još uvijek živ. Iz Studija Gašpar tvrde i da nisu sigurni žele li mladenci ovaj video, ali da oni na njihovom mjestu bi jer je ispalo jako fora. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ključne riječi

Komentara 2

BO
BoljiSvijet
05:56 13.10.2023.

Bog daje vrlo suptilne znakove o tome što misli o vašem budućem braku..ja bih malo još ipak razmislio..ipak je tu bio i pas maltezer i Barba sa metlom i štakor..previše u jednoj vrlo uskoj ulici za početak braka

VA
valides
15:02 12.10.2023.

Ovo je simboličan video ulaska u brak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije