Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjeti za lakši život

TikTok rješenja: Bocu vina otvara pegla za kosu, a mrlje sa tkanine skida pjena za brijanje

TikTok
03.12.2021.
u 14:30

TikTokerica kaže da je pjena za brijanje "čudotvorno sredstvo za skidanje mrlja" jer je zapravo manje više - tekući sapun.

Na TikToku se redovito objavljuju videa s kratkim uputstvima kako nešto brže i lakše napraviti, pa je i voditelj britanske emisije 5-Minute Crafts! Archie na svom kanalu pokazao kako možete otvoriti bocu vina i ako pri ruci nemate vadičep...

Umjesto njega Archie koristi peglu za kosu s kojom je uhvatio čep koji se zbog topline brzo počeo podizati i za par minuta iskočio

@archie.five

New way to open the bottle ##experiment ##lifehack ##archie5

♬ original sound - Archie5

- Peglu za kosu nemojte paliti na najjaču opciju jer zbog visoke temperature vino može prokuhati - napomenuo je u svom videu koji je brzo postao viralan, kao i još jedan video o vinima, ali ovaj put o čišćenju mrlja, prenosi The Sun.

TikTok zvijezda Chantel koja na svom računu Mama Mila ima više od pola milijuna pratitelja otkrila je tako da mrlje od crnog vina najbolje uklanja - krema za brijanje.

Australka ju je nazvala "čudotvornim sredstvom za skidanje mrlja" i objasnila kako su kreme za brijanje zapravo, manje ili više,  sapun u tekućem obliku.

@mama_mila_

The miracle stain remover you didn’t know you had 🧼 ##cleaninghacks ##homehacks ##cleaningmotivation ##cleantok

♬ Trampoline - Jauz Remix - SHAED

U svom je videu tako pokazala kako različite mrlje; uključujući i mrlje od vina; s kuhinjskih krpi, odjeće i tepiha čisti samo s pjenom za brijanje koju je ostavila da djeluje nekoliko minuta, protrljala i isprala. 

- Nanesite, pustite da odradi posao i isperite toplom vodom - poručila je.

Isprobajte ovaj jednostavan trik s kojim će vaše traperice trajati dulje

1/5

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije