Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vitalna pjevačica

Tereza 71. rođendan proslavila putovanjem u Tanzaniju i Zanzibar

\'Za ZIVOT 090509 Porin, finalna vecer / Tereza Kesovija Photo: Dino Stanin/Vecernji list\'
\'Dino Stanin/Vecernji list\'
04.10.2009.
u 09:01

Avanturistice se s egzotične ekspedicije vraćaju početkom sljedećeg tjedna, taman na vrijeme da pogledaju emisiju "Najveći hrvatski misteriji" u kojoj u utorak Tereza gostuje.

Pjevačica Tereza Kesovija za 71. rođendan odlučila se počastiti putovanjem u Zanzibar i Tanzaniju. Pratnja joj je njezina unuka Mila s kojom Tereza obožava provoditi vrijeme.

Avanturistice se s egzotične ekspedicije vraćaju početkom sljedećeg tjedna, taman na vrijeme da pogledaju emisiju "Najveći hrvatski misteriji" u kojoj u utorak Tereza gostuje. U showu je Robert Knjaz pjevačicu upoznao s punk kulturom.

Komentara 3

OB
-obrisani-
11:05 04.10.2009.

toliko je vitalna da će održati koncert na lijanama , a umesto mikrofona poslužiće joj bananu , kakav spektakl i Dravin bi joj pozavideo !!

OB
-obrisani-
09:12 04.10.2009.

Pa kaj su ti jadni urođenici Bogu skrivili?

MI
misuratakid
10:16 04.10.2009.

Cijeli mi jucerasnji dan u mislima bila nasa Tereza. Sjetio sam se da joj je 3. listopad rodjendan. Hvala joj za sve lijepe trenutke i pozitivne, plemenite emocije kojima nas je sve ispunila tijekom svoje velicanstvene karijere. Hvala joj za domoljublje koje je pokazala kada joj je kao zrtvi rata bilo najteze. Hvala joj sto nas je cijeli zivot cinila boljim ljudima nego sto bi bili da nje nije bilo. Hvala joj sto je toplinu i uljudbu dubrovackog kraja utkala u nacionalni identitet nase preljepe domovine i hrvatskog puka koji ce joj dovijeka biti zahvalan! Zivila nam draga Tere! Sve manje ljudi znan ca nalik su na te!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije