Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRSTARENJE

Tematska krstarenja novitet u ponudi Atlas Airtoursa

MSC Splendida
19.03.2010.
u 12:36

Atlas Airtours odlučio je krstarenja učiniti još atraktivnijima. Po prvi put: tematska fitness i plesna krstarenja.

S obzirom na to da krstarenja imaju stalni trend pozitivnog rasta, Atlas Airtours odlučio ih je učiniti još atraktivnijima i po prvi put na ovom području organizirati fitness i plesna krstarenja. Putnici tako polaskom na krstarenje dobivaju vrijednost više – priliku za vježbanje i uživanje u plesu u društvu poznatih osoba, koje su se već mnogo puta pokazale kao eksperti na ovim područjima.

Fitness krstarenje s Renatom Sopek

Biti u odličnoj formi, osjećati se dobro u svojoj koži, učiniti nešto dobro za svoj izgled i zdravlje... Težnje su to kojima Renata Sopek uspješno odgovara i s lakoćom prenosi užitak vježbanja na svoje poklonike uz inovativne, zabavne i efikasne programe. Želite li vježbati s Renatom uz individualni pristup u okruženju mora i pritom otkrivati najljepše destinacije Italije, Hrvatske, Grčke i Crne gore? Zaplovite ususret novim otkrićima, učinite nešto pozitivno za svoje tijelo i duh, a pritom se odlično zabavite na plutajućem svijetu koji vodi u sasvim nove, osobne pobjede.


Uživajte u zabavnom i efikasnom programu vježbanja koji je osmislila Renata Sopek. Pravilnim disanjem te kombinacijom vježbi snage sa zagrijavanjem i istezanjem uspješno ćete pobijediti posljedice nastale stresnim načinom života. Program vježbi obuhvaća anaerobni dio - vježbe snage s raznim rekvizitima te aerobni dio - latino fitness (salsa, cumbia, merengue, reggaeton...).

Upoznajte čaroban grčki otok Kefaloniju, na kojem je oživjela ljubav Penelope Cruz i Nicolasa Cagea u  „Mandolini kapetana Corellija“, dopustite da vam crnogorski Kotor, smješten u jednom od najljepših zaljeva svijeta, ispriča neku od priča iz svoje zanimljive prošlosti. Upoznajte zeleni otok Krf i palaču Achillion – nekadašnju ljetnu rezidenciju austrijske carice Sissi, prošećite drevnim dubrovačkim zidinama, a za kraj udahnite miris talijanske Ancone.

Plesno krstarenje

Zaplešite na valovima s plesnim zvijezdama Anom Lovrić i Damirom Horvatinčićem i doživite pravu plesnu čaroliju na brodu MSC Splendida, koji je proglašen najboljim brodom na Mediteranu. Nakon što je svekoliku javnost osvojio svojim šarmom i plesnim umijećem, Damir Horvatinčić sa svojom će vam neodoljivo simpatičnom partnericom u najljepšem ambijentu približiti umjetnost koja osvaja, zavodi, spaja i ruši sve barijere. Priželjkujete li jedno uistinu drugačije putovanje, zakoračite na MSC Splendidu i osigurajte si sedam jedinstvenih proljetnih dana. Rasplesani i zaneseni, s dodatnom ćete dozom zadovoljstva uživati u svim sadržajima ovog broda i otkrivanju egzotičnog Tunisa, po mnogočemu posebne Malte, temperamentnog španjolskog podneblja, a talijanski šarm na kraju putovanja dodatno će začiniti vašu plesnu avanturu. 

 

Čarolija krstarenja počinje već u samoj luci polaska – očaravajućoj Genovi, u čijoj je okolici rođen slavni Kristofor Kolumbo. Slijedi posjet Marseillu, gradu koji je usprkos jakoj industriji uspio održati šarm malog umjetničkog mjesta. Uzbuđenja neće nedostajati ni u vatrenoj i osebujnoj Barceloni, gradu ludog noćnog života i veselih ljudi. Neobičnu kombinaciju mediteranskog i orijentalnog ugođaja osjetit ćete u tuniškom La Gouletteu, dok ćete u La Valletti krenuti u upoznavanje jedne od najpopularnijih europskih filmskih i televizijskih destinacija, koju je London Times prozvao Mediteranskim filmskim Hollywoodom. Na ovom krstarenju upoznajete i Rim, koji vas vodi na putovanje kroz vječnost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije