Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osjeća se naivno

'Supruga mi je lagala da je djevica kao i ja, sada ne mogu prestati razmišljati o tome'

Shutterstock
17.06.2020.
u 23:07

Prije nje nije spavao s niti jednom djevojkom jer mu je nedostajalo samopouzdanja.

Jedan 35-godišnji muškarac požalio se savjetnici Deidre na svoju suprugu koju je upoznao prije 15 godina. Njemu je, naime, jako bilo bitno da njegova nova supruga nije spavala ni s kim prije njega, a kako bi mu udovoljila lagala ga je da je djevica baš kao i on.

"Nisam imao nikakvo seksualno iskustvo kao tinejdžer jer nisam imao samopouzdanja. Supruga mi je nedavno priznala da me lagala da je djevica i da je nevinost izgubila još sa 16 godina. Prije mene spavala je s tri muškarca. Osjećam se tako naivno jer sam joj vjerovao i ne mogu to izbaciti iz glave. Bolna mi je pomisao na to da je bila intimna s nekim osim mene. Znam da se prošlost ne može promijeniti, ali osjećam se jadno."

I u Zagrebu je održan prosvjed podrške pokretu Black Lives Matter:

Da ne uništava vezu koja traje 15 godina prva je stvar koju mu je savjetovala Deidre. "Ne možeš kontrolirati prošlost svoje partnerice. Ona te voli i odabrala je tebe za svog supruga. Ispitivanje o svemu tome moglo bi je uzrujati, pa probaj to izbjegavati. Umjesto toga, zagrli je."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije