Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjeti stručnjaka

Muškarci, evo kako ćete izdržati dulje tijekom seksa i zadovoljiti svoju partnericu

shutterstock
15.06.2020.
u 22:55

Prema prijašnjim istraživanjima, 45 posto muškaraca postigne orgazam u dvije minute ili manje, dok je ženama potrebno barem 15 minuta stimulacije.

Postoji velika razlika između muških i ženskih orgazama, pogotovo kod njegovog postizanja. Prema istraživanju objavljenom u časopisu Archives of Sexual Behaviour, 95 posto heteroseksualnih muškaraca uvijek postigne orgazam tijekom seksa, dok samo 65 posto heteroseksualnih žena doživi isto. Iako postoje razni faktori koji imaju ulogu u postizanju orgazma, uglavnom je stvar u vremenu potrebnom muškarcima i ženama da postignu orgazam, kako piše Best Life.

Prema prijašnjim istraživanjima, 45 posto muškaraca postigne orgazam u dvije minute ili manje, dok je ženama potrebno barem 15 minuta stimulacije. Stoga nije ni čudo da žene tijekom seksa rijetko postignu orgazam, ali postoji nekoliko trikova i savjeta koji će pomoći muškarcima da dulje traju u krevetu.

 Pitali smo bicikliste kakvo je stanje cesta po kojima mogu voziti i zašto obožavaju bicikliranje:

Dolazak do ruba

Stvar je zapravo poznavati osjećaj prije postizanja orgazma, odnosno kako se osjećate netom prije. Kada osjetite taj osjećaj tijekom seksa, stanite na nekoliko minuta i radite neke druge stvari, poput oralnog zadovoljavanja partnerice. Tako radite 20 minuta kako bi vaša partnerica dobila priliku za orgazmom. Uz to, vaš će orgazam biti snažniji i ugodniji.

Isprobajte nove poze

Prema istraživanjima, isprobavanje novih poza može pomoći muškarcima da duže izdrže tijekom seksa. Rutina pomaže tijelu da predvidi uzbuđenje i brže postigne orgazam, a promjena redoslijeda i prestanak rutine može pomoći u odgađanju orgazma. 

Poboljšajte kardio

Poboljšanje cjelokupnog zdravlja može pozitivno utjecati na vaš seksualni život, a vježbe za kardio, poput trčanja i plivanja, povećava kapacitet pluća i pomaže vam da duže izdržite. Vježbanje također stimulira otpuštanje endorfina, koji pomažu u otpuštanju stresa, napetosti i povećavaju uživanje u seksualnim aktivnostima.

Uživajte u predigri

Predigra pomaže u zadovoljavanju vaše partnerice, ali i u razbijanju rutine seksa. Prema istraživanju objavljenom u časopisu Journal of Sex and Marital Therapy, tek 18 posto žena postigne orgazam penetracijom, dok ostale trebaju dodatnu stimulaciju.

Masturbirajte prije seksa

Za neke muškarce, masturbiranje sat ili dva prije seksa pomaže im da seks dulje traje. No važno je znati koje je vaše vrijeme oporavka kako biste svejedno mogli imati seks s partnericom.

Pogledajte koliko Zagrepčani poznaju stare purgerske riječi:

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Golum
Golum
07:13 16.06.2020.

Kakav savjet...da nije ovih kvazi strucnjaka ja ne bi znao kako zadovoljiti zenu.

LU
LukasNola
23:37 15.06.2020.

Političari i popovi su najbolji hebači

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije