Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godišnji horoskop

Strijelci, pripremite se na zanimljivu 2022., evo što vas čeka

shutterstock
31.12.2021.
u 07:00

2022. godina će biti sve samo ne dosadna.

Jupiter vas, u prvoj polovici godini čini vrlo hrabrima i pretjerano optimističnima. Poslovni zanos je potreban, ali često se mnogi bitni detalji ignoriraju. To je opasno u poslu, jer može doći do loših financijskih posljedica. Budite optimisti, ali neka vam netko da objektivne činjenice jer sami nećete moći tako gledati na stvari.

Onima koji su rođeni između 3. i 14. prosinca, Neptun će malo zamutiti sliku poslovnog smjera. Bit ćete često u nedoumici.

U periodu od sredine svibnja do kraja listopada moći ćete ostvariti puno toga i definirati ciljeve. Morat ćete se potruditi maksimalno da vas primijete na trenutnom poslu, da dobijete novi ili pokrenete vlastiti. Pokušajte malo prištedjeti novce do studenog, dat će vam osjećaj sigurnosti.

U ljubavi će biti i sreće i suza, pa bi oni koji se bave glazbom mogli biti na vrhuncu inspiracije za pisanje pjesama. 

Za sve u ozbiljnoj vezi ili braku neće biti lako odoljeti iskušenjima. 

Savjet: Kada nešto krojimo, moramo više puta mjeriti prije rezanje.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje.

U videu poslušajte detalje: 

Vaš horoskopski znak otkriva kakvi ste u vezama

1/12

Komentara 1

PA
pax5
09:49 31.12.2021.

Hr i babe vračare,kako naprijed kada ljudi vjeruju u horoskop????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije