Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivno!

Ono što je ova djevojka poklonila ocu za Božić svima tjera suze na oči, pogledajte video

summerhammond/TikTok
27.12.2021.
u 14:30

Prvo je mislio da je poklon neka šala, a onda je uslijedio šok...

Summer Hammond, korisnica TikToka, dirnula je sve svoje pratitelje videozapisom u kojem je pokazala što su ona i brat poklonili ocu za Božić.

Otvarajući kutiju vidio je personalzirianog plišanog medvjedića, ali je mislio da je u pitanju neka šala. Počeo je čitati pismo uz njega u kojem su bile neke interne šale, pa se nasmijao i zahvalio, ali onda je tek uslijedio emotivni trenutak.

Kći mu je rekla da pritisne medvjedića kako bi pokrenuo zvuk, a kada je to napravio čuje se glas njegove pokojne majke kako izgovara njemu dobro poznatu rečenicu. 

Pomalo šokiran, pritisne ponovno medvjedića i počne plakati. "Sretan Božić tata", govore mu djeca koja su ga htjela obradovati jer mu je majka preminula ranije ove godine.

Kako prenosi Mirror, video je skupio mnoštvo lajkova i pregleda, a ljudi su u komentare pisali da ih je scena dirnula do suza.

@summerhammond

merry christmas dad❤️🧸##foryou ##fyp ##BIGASYOOX ##christmas ##buildabear

♬ original sound - summer may🧞‍♀️

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije