Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dileme

Što kad vas partner zanemaruje i ne želi pružiti oralni seks

muškarac, žena, par, partneri, seks
Thinkstock
02.07.2013.
u 13:00

Seksualna terapeutkinja Tracy Cox s lakoćom vas rješava dilema kad se radi o problemima u seksu...

Seks kad ste umorni? Ako ste toliko iscrpljeni da vam se oči sklapaju, najpametnije je odabrati odmor. Međutim, u ostalim situacijama - seks je rješenje za osvježenje. Naime, orgazmom ćete smanjiti stres i tako ćete bolje zaspati.

Ljutite se na partnera? Seks pomirenja prakticira sve više parova, ali Tracey kaže da u tome nema ništa loše. Dapače, u većini slučajeva, iako je ljutnja negativna emocija, poslužit će kao odličan afrodizijak za oboje. Ako jedna strana inicira seks druga strana će se lakše smekšati te se nakon toga problem rješava mnogo jednostavnije. Uz to, nakon dobrog seksa svi će problemi izgledati puno manji i ne tako ozbiljni.

Partner vas zanemaruje? I pada vam na pamet da potražite nekog sa strane? Prije nego prenaglite, pokušajte otvoreno porazgovarati. Tek nakon toga možete procijeniti hoćete li ostati u nezadovoljavajućoj vezi, potražiti zabavu sa strane ili se razići, što Tracey smatra i najboljim izborom ako se stvari ne mogu posložiti...

Kakav seks prakticirate? Tracy Cox smatra da je bolje ne seksati se nego se dosađivati u krevetu. Vrijeme kad apstinirate korisno je utrošiti na nešto pametno. Još jedno moguće rješenje je da se s partnerom dogovorite da jedno vrijeme neće biti intimosti. A kako je sve što je zabranjeno i privlačno, partner vam nakon nekog vremena može postati napetiji i zabavniji, a seks eksplozivniji.

Prakticirati oralni seks? Naravno, kaže Tracy, jer bez oralnog seksa i sebi i partneru uskraćujete velik užitak. Ističe kako nije pronašla nikog s opravdanim razlogom zašto drugoj strani netko ne želi pružiti oralno zadovoljstvo. Savjeta kako intimne dijelove učiniti mirisnima ima svugdje pa se svakako treba baciti na posao, piše za Daily Mail.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije