Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mmm, mljac

Što i, još bitnije, kako jesti za strast među plahtama

jedu u krevetu
Foto: Shutterstock
16.05.2014.
u 20:00

Posno meso, tamnozeleno povrće i voće žarkih boja odlični su za održavanje seksualne vitalnosti

Možda će vas iznenaditi, ali muškarcima su žene seksi dok jedu.

Čak dvije trećine muškaraca kaže da ih seksualno uzbuđuje kad žena u restoranu naruči porciju "razumne veličine". Ipak, više od polovine žena radije naručuje samo niskokalorično predjelo ili salatu.

Kako bi povećale seksualnu želju, većina žena ispija koktele ili gricka čokoladu, a više od šezdeset i devet posto anketiranih u jednom istraživanju (koja simbolika!) tvrdi da konzumiranje vina opušta.

Određene vrste namirnica uistinu mogu potaknuti povećanje seksualne želje i stvoriti pravo raspoloženje za akciju. Ipak, grickanje čokolade, konzumiranje morskih plodova i ispijanje crvenog vina ne utječe na libido. Takozvani afrodizijaci ne opravdavaju svoj naziv.

S druge pak strane, posno meso, tamnozeleno povrće i voće žarkih boja odlični su za održavanje seksualne vitalnosti.

Spomenute namirnice povećavaju priljev krvi u srce i spolne organe, što ubrzava postizanje seksualnog uzbuđenja, potiče lubrikaciju i povećava mogućnost da doživite orgazam.

Što se psihološkog učinka hrane tiče, stručnjaci kažu (u što ste se vjerojatno i sami uvjerili!) kako zajednički obrok, posebice ako hranite jedno drugog, uistinu tvori pravu atmosferu za seks.

>>Afrodizijaci ne pale. Povećajte seksualnu želju ovim namirnicama

>>Je li to ljubav ili (samo) požuda? Odgovorite na ova pitanja i doznajte

Komentara 1

VL
????
08:31 21.05.2014.

CRVENO vino? Valjda se na hrvatskom kaže CRNO vino. Kad se prepisuje članak s engleskog treba ponekad uključiti i mozak a ne samo google translate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije