Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mislili ste da nije?

Što god rekli (i mislili) – veličina je ipak važna!

david beckham
H&M
10.10.2012.
u 14:30

Veličina penisa ipak je bitna nekim ženama i za postizanje određenog tipa orgazma

Najnovija studija otkrila je da žene koje doživljavaju česte vaginalne orgazme lakše dolaze do vrhunca što je partnerov penis duži.

– Muška briga zbog veličine penisa možda nije samo posljedica stereotipa o muškosti, već toga da mnoge žene, uza sve ostale kvalitete, stvarno cijene veličinu penisa – objašnjava psiholog Stuart Brody sa sveučilišta West Scotland, piše Livescience.

U istraživanju su sudjelovale 323 žene od kojih je 160 doživjelo samo vaginalne orgazme i imalo dovoljno seksualnih partnera kako bi usporedilo iskustva s veličinom.

Kao prosječna duljina uzeto je 15 centimetara, a rezultati su pokazali da 34 posto žena preferira dulje penise od prosječnih, 60 posto kaže da veličina nije bitna, a šest posto da su dulji manje \"ugodni\" nego kraći.

Isto tako, žene koje su navele da imaju najviše vaginalnih orgazama u najvećem su broju preferirale dulji penis od prosječnog.

– Djelomično to je posljedica toga što dulji penis ima veću sposobnost cijelom duljinom stimulirati vaginu i grlić materice – zaključio je Brody.

 

Komentara 2

Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:07 10.10.2012.

Eto,....a ja toliko radio sa tehnikom, kad ono uzalud.

Avatar mate112
mate112
13:16 11.10.2012.

važno je i jedno i drugo, a sad 100 žena 100 čuda, nekima je 16 previše, nekim nije dosta ni 25, fučkaj ga, kravi je 35 taman

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije