Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni savjeti

Stilistička šoping lista - Ovo su modni komadi koje morate imati ovog ljeta

Ljetni must have komadi
Foto: Nikola Zoko, Mohito
1/6
16.07.2017.
u 20:39

Kako je vrijeme sezonskih sniženja počelo, pa se mnogo odličnih komada može kupiti puno povoljnije, naučite kojih je to 9 modnih imperativa ove sezone!

Ljeto kao godišnje doba magično spušta modnu ručnu, mami nas neodoljivim odjevnim kombinacijama, potiče na nošenje boja… Upravo u ovom dijelu godine priuštimo si nešto slobodniju odjeću, natpise i krojeve koji su u trendu, a koje tijekom godine nismo imali hrabrosti odjenuti. Upravo zato obožavam ljeto!

Kao modna savjetnica uspijem vas potaknuti na otkrivanje novih odjevnih trofeja, ali i naučiti da je spektar boja puno širi od bijele, crne, sive i bež…

Kako je vrijeme sezonskih sniženja počelo, pa se mnogo odličnih komada može kupiti puno povoljnije, naučite kojih je to 9 modnih imperativa ove sezone! Mene je inspirirala aktualna kolekcija Mohito…

Snježno bijela haljina (pamučna, lanena, čipkana) 

Nakon što potamnite odjenite bijelu haljinu. Ona je apsolutni must have ove sezone i kao takva idealna baza za kombiniranje najrazličitijih modnih trendova. Ona može biti snježno bijela, bijela u boji mlijeka… Odaberite nijansu koja se spaja s vašom bojom puti i vašim očima. Kako kombinirati? Uz jednostavnu obuću poput sandalica i balerinki.

Duga hajina koja prekriva noge

Ne volite li ujutro kombinirati odjeću, ovog ljeta navucite dugu prozračnu haljinu. Upravo ovakve predimenzionirane haljine ultimativni su trend i odlična baza za poslovni look (začinite je nakitom, kratkim bolerom/jaknicom kratkih rukava, cipelama i torbom).

Duboke hlače, napokon!

Zaboravite plitki model hlača koji će otkriti nesavršenosti na trbuhu i bokovima. Vrijeme je za kupovinu novih hlača dubokog kroja koje će lijepo oblikovati liniju tijela. UZ to, one će naglasiti struk i neutralizirati jake bokove, posebno za žene građe tijela kruška.

Mornarsko, mornarsko i samo mornarsko

Kombinacije bijelih pruga i pruga u boji apsolutni su hit ove sezone. Nosite spojeve prepoznatljive plave i bijele, ali i crvenu, žutu i sve boje hladnog ili toplog spektra kako biste svojem look-u dali mornarski 'štih'. UZ to, mornarski stil možete naglasiti i jednostavnim kombinacijama bijelih baznih komada i gornjih dijelova u plavoj, crvenoj ili žutoj boji.P.S. Ne zaboravite na modne detalje poput zlatnog nakita, velikih torbi/cekera, sandala s ukrasima kao što su sidra, ribice…

Zlatna ili srebrna obuća

Ovaj nas je trend poprilično razveselio jer nema ništa bolje od spajanja jednog zlatnog i jednog srebrnog para obuće i seksipilnih kombinacija za dnevne i večernje izlaske. Zar nije divno- jedne zlatne sandalice s niskom potpeticom i jedne srebrne s visokom riješavaju problem obuće za čitavu sezonu?! 

Povratak torbice s duuuugom ručkom

Njezino veličanstvo, mala torbica ove je sezone s duuuugom ručkom koja se nosi prebačena preko ramena. Prilikom kupovine odaberite jednostavniji model koji ćete lako kombinirati za dnevne i večernje izlaske.

Seksi vruće hlačice

Mjeseci vježbanja i borbe s celulitom napokon će se isplatiti. Ove se modne sezone nose vruće kratke hlačice koje se kombiniraju s košuljama i jednostavnom obućom. Idealan komad za ljetni đir uz morsku obalu (za grad neka ih nose samo djevojke).

Ljetne marame

Ponijeti nekoliko lijepih marama na more prijedlog je većine modnih dizajnera koji su u svojim kolekcijama predstavili prekrasne velike marame ukrašene printom koji podsjeća na slike koje se vezivanjem pretvaraju u preslatke topiće, ogrlice, trake za kosu. Pokažite vlastitu kreativnost i maramu pretvorite u pareo, kardigan, top…

Modni miks

Ovaj trend dopušta sve- miješanje pruga i cvjetnog printa, vojničkog stila i jarkih boja, spajanje toplog i hladnog spektra boje… Drugim riječima svega što želite spojiti. Ukoliko se odlučite za ovaj trend pazite da modnim detaljima pratite cijelu priču i da ne pretjerate s njima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije