Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbjesnila internet

'Spavala sam s oženjenim muškarcima i tako spasila brojne brakove'

Gweneth Lee
Foto: Screenshot
16.05.2018.
u 09:03

Gweneth Lee priznala je da je spavala s više od stotinu oženjenih muškaraca, a mnogi od njih su joj rekli kako im je spasila brak

Iako se zbog preljuba ljudi najčešće rastaju, jedna žena tvrdi kako je svojim aferama spasila mnoge brakove.

Bivši model Gweneth Lee u emisiji This Morning na britanskoj ITV televiziji ispričala je kako su afere koje je imala s oženjenim muškarcima očuvale mnoge brakove.

Objasnila je kako je bila riječ samo o aferama te da je bila ljubavnica koja je imala najbolje namjere. Priznala je i da je spavala s više od stotinu oženjenih muškaraca te da to nije činila za novac.

– Ako imate aferu, znači da nekoga duboko volite – tvrdi ona i dodaje kako su joj mnogi muškarci rekli da su ''nakon preljuba s njom spasili svoj brak''.

Nakon njezinih tvrdnji, korisnici interneta reagirali su baš onako kako se i očekivalo.

"Upravo je potaknula muškarce da varaju", "Sigurna sam da će ti vjenčani parovi zahvaliti što si im uništila živote", "Što je ovo? Ne slažem se ni s čim što je rekla" "Ne mogu vjerovati što vidim, žena podržava varanje i govori da to pomaže brakovima", samo su neki od brojnih komentara.

Što vi mislite, može li preljub pomoći bračnim parovima?

Ključne riječi

Komentara 13

RZ
Rocky.Zg
10:52 16.05.2018.

Ima pravo. Svaka joj čast

LU
lunar777
11:47 16.05.2018.

Pretpostavljam ponovno medijski uradak uvažene novinarke večernjeg lista Karoline Lubine... divota je čitati te visokoumne uratke.

RE
reborn
09:21 16.05.2018.

"može li preljub pomoći bračnim parovima?" Ovisi koji je cilj. Ako je cilj rasturiti brak - da, itekako može pomoći, vrlo djelotvorno. Ako je cilj shvatiti koliko te bračni partner voli - da, jer će se ta (možda sakrivena) ljubav pretvoriti u opipljivo razočaranje i jad - čim je bol dublja, to znači da te partner više volio (ali takav "test" je destruktivan - poslije toga sve povjerenje je uništeno). Ako je cilj shvatiti koliko voliš svog partnera - i tu može pomoći, čim ga izgubiš odmah ćeš to shvatiti. Ukratko: naravno da može pomoći na neki način - ali sigurno NE MOŽE pomoći da bračni partneri pronađu put prema sretnijem i skladnijem braku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije