Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne vidi izlaz iz situacije

Spavala je s 10 muškaraca u jednoj noći: 'Samo se želim osjećati poželjno'

shutterstock
01.02.2020.
u 18:58

Partner je postao alkoholičar, a intimni nisu bili već 12 godina. Počela ga je varati i to s nekoliko partnera u jednoj noći.

Ima 38 godina, njezin partner 39. Zajedno su punih 15 godina. Ako zanemarimo nekoliko dečkiju koje je imala u tinejdžerskim danima, ovoj ženi sadašnji je partner jedini s kojim je imala ozbiljnu vezu. "Problem je u tome što on pije barem 10 limenki piva u jednoj noći, a ponekad sve to zalije s vodkom - uvijek pije sam. Kada dođe kući s posla pije, kuha i jede, a onda ode u krevet. Nikako ne razumije da je naša veza u krizi i da ima problem s alkoholom", napisala je Deidri.

Intimu i seks, držanje za ruke i poljupce nisu izmijenili 12 godina. Bez obzira na sve to, nikada nije imala nikakvu aferu niti ga je prevarila. Sve do prije godinu dana.

"Prošlu Novu godinu osjećala sam se odbijeno i tužno zbog toga kako je moj život ispao, pa sam počela izlaziti i 'skupljati' muškarce po klubovima i barovima. Odjednom bih imala i nekoliko partnera za jednu noć. Sada moj partner zna što radim - na početku je bio ljut, ali je shvatio da se nismo seksali godinama pa je rekao da je uredu. Neka budem oprezna s kim spavam, ali ne želi znati nikakve detalje. Pokušala sam mu objasniti da samo želim bliskost s nekim, ali nije htio o tome razgovarati."

Postala je depresivna i zabrinuta da će si partner nauditi ako ga ostavi, a s tim se nikako ne bi mogla nositi. Ne vidi izlaz iz svoje situacije.

Deidre je odgovorila:
"Ovo je jako tužno, ali i opasno za oboje. Vaš partner polako ubija sam sebe s alkoholom, a vi sebe izlažete velikom riziku. Pokušajte shvatiti da ostajanjem nećete njega spasiti. Jedino vašim odlaskom možda shvati da se može promijeniti. Recite mu da više ne možete trpiti njegovo uništavanje samog sebe i počnite planirati odlazak."

Ključne riječi

Komentara 4

DO
domxerex
19:41 01.02.2020.

Opasno je samo za nju jer kada jednom onako naliven nešto posumnja ili ne-daj-bože sazna najvjerojatnije ćemo o njoj čitati u crnoj kronici a on će se braniti smanjenom uračunjivošću jer je bio jako pijan.

DU
Deleted user
23:45 01.02.2020.

gdje nalazite ove bajke, svaki put me iznova fascinirate....

BR
BraniteljJakob
19:36 01.02.2020.

Ljepe poruke sa Kaptola. Vis kak ti decki znaju ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije