Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preko Facebooka

Socijalna radnica poručila: Nemojte govoriti djeci da im skupe darove donosi Djed Mraz

Shuttershock
16.11.2020.
u 12:41

Ovo je, napisala je socijalna radnica nakon prošlog Božića, već druga godina da srećem roditelje koji se žale da ih je dijete pitalo zašto ono 'nije dovoljno dobro'' ili 'zašto njega Djed Božićnjak ne voli toliko'.

Nedavno se Facebookom proširila poruka koju je grupa socijalnih radnika uputila roditeljima u kojoj poručuju da djeci ovog Božića ne govore da im je Djed Mraz pod borom ostavio iPad i slične skupe poklone.

Post je napisan još prošlog Božića, a ove se godine ponovno pojavio na Facebooku i postao viralan sa preko 600 000 dijeljenja. U njemu jedna socijalna radnica iz Velike Britanije kaže:

- Ne mogu dovoljno naglasiti koliko je važno da djeci ne govorite da im skupe igračke, iPhone i iPade donosi Djed Božićnjak; jer si neke obitelji takve poklone ne mogu priuštiti. Mala se djeca onda pitaju zašto su oni od Djeda Božićnjaka dobili čarape ili kaput, kad je netko drugi dobio novi tablet.

Foto: Shuttershock

Ovo je, napisala je socijalna radnica nakon prošlog Božića, već druga godina da srećem roditelje koji se žale da ih je dijete pitalo zašto ono 'nije dovoljno dobro'' ili 'zašto njega ili nju Djed Božićnjak ne voli toliko'.

Jesen ispod mora uz zaron na boce? Zašto ne?!

1/4

- Srce mi se slama zbog tih roditelja i djece - dodala je.

Ona roditeljima poručuje da trebaju biti iskreni oko božićnih poklona, pogotovo onih vrijednih. 

- Recite im da je to od vas, a od Djeda Božićnjaka ostavite jeftinije, male darove - piše na Facebooku.

Na njenu se objavu piše Mirror nadovezalo više od od 15.000 komentara, a jedan je muškarac s drugima podijelio i kako je on baš zbog takvih poklona kao dijete shvatio da Djed Božićnjak ne postoji'.

Foto: Shuttershock

- Odrastao sam kao najstarije od četvero djece u vrlo siromašnoj obitelji i jako sam brzo shvatio da Djed Božićnjak ne postoji, jer nema šanse da bi nama i drugoj djeci nosio toliko drugačije poklone'. Zato pazite što govorite djeci da ne biste nekog nenamjerno povrijedili'.

Počela božićna čarolija s potpisom Saše Šekoranje: 'Dvoumio sam se, a onda odlučio napraviti nešto veselo i blještavo, neka klinci gledaju i maštaju'

Počela božićna čarolija s potpisom Saše Šekoranje: 'Dvoumio sam se, a onda odlučio napraviti nešto veselo i blještavo, neka klinci gledaju i maštaju'

Počela božićna čarolija s potpisom Saše Šekoranje: 'Dvoumio sam se, a onda odlučio napraviti nešto veselo i blještavo, neka klinci gledaju i maštaju'

Objavljuje Večernji list u Četvrtak, 12. studenoga 2020.

 

 

Komentara 1

MO
montello
18:22 16.11.2020.

treba im reci da on baca darove iz neba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije