Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
retro je in

Sjećate li se ove igračke iz 90-ih? Vraća se Tamagotchi, a ima zanimljive nove funkcije

shutterstock
07.07.2020.
u 11:15

Bili su jako popularni 90-ih, a provodili su se sati i sati igrajući se s digitalnim ljubimcem.

Tamagotchi, mala igračka koja stane u svaki džep, a nema tko ju nije imao 90-ih. Baš kada smo pomislili da je davno pala u zaborav, iz tvrtke javljaju veliki povratak na tržište - Tamagotchi On - Wonder Garden stiže već ovaj mjesec!

Foto: Amazon

Novo izdanje dolazi u tirkiznoj i boji lavande, a bit će, očekivano, ipak malo napredniji nego prije. Još uvijek će se moći hraniti ljubimac, čistiti za njim i sklapati prijateljstva, ali sada se može putovati i odlaziti u šoping, prenosi LADBible. Također, velika novost je da će se ljubimac moći vjenčati i zasnovati obitelj.

Pogledajte kako je izgledala turistička sezona prije dvije godine, a kako plaže izgledaju danas!

Foto: Amazon

Tamagotchi će se moći povezati s aplikacijom na mobitelu, pa će biti moguće personalizirati svog ljubimca kao nikada do sada.

Na tržište dolazi 26. srpnja, a cijena na Amazonu je 60 dolara (400 kuna).

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
Zvon99
16:14 07.07.2020.

WOW! No nije li cijena malo paprena?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije