Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo!

Sin joj je priznao da je transrodna osoba, a njezina reakcija oduševila je internet

@mamajillwallace/TikTok
17.09.2020.
u 15:30

Ova mama posebno je oduševila ljude kada je naglasila da je velika vjernica, ali da to ne utječe na beskrajnu podršku koju pruža svom djetetu.

Jill Wallace, mama dječaka Jaydena ovih dana pojavljuje se na društvenim mrežama. Točnije, njezin TikTok video u kojem je objasnila kako je veliki vjernik, kršćanin, ali njezino dijete je transrodna osoba. Htjela je ljudima objasniti kako se ona nosi s tim i pokazati im da se tako nešto događa i u kući vjernika koji se inače protive LGBTQ+ zajednici.

Kako prenosi UNILAD, u svom videu ispričala je da joj je sin priznao da je transrodan i kako su prvo obavili jedan dugi razgovor kako bi shvatili o čemu se točno radi. Nakon toga, odvela ga je kod frizera i u šoping! "Nije bitno tko si, što si ni u što vjeruješ - ako ti dijete prizna da je homoseksualno ili transrodno ti pružiš podršku i voliš ga jednako kao i prije. To ti je posao, roditelj si."

Pogledajte video:

Jayden je također podijelio ovaj video na svom profilu i poslao poruku roditeljima da trebaju prihvatiti dijete bez obzira na to što ono želi biti. "U dubini sebe osoba zna je li gay, dečko, cura ili neodređenog spola. I to je potpuno u redu. Volite ih jer su vaši."

Jill je naglasila da nitko ne bira kakav će biti, jednostavno se takav rodiš, a vjera ne bi trebala imati veze s tim. "Slušajte svoju djecu, neka vam objasne što za njih znači LGBTQ+ zajednica, kakvi su njihovi pogledi na život... Samo budite podrška."

Vrlo brzo počele su joj stizati poruke podrške i lijepe riječi. "Nevjerojatna si, predivan uzor", samo je jedan od komentara.

Komentara 18

NE
neboiznadzagreba2
15:47 17.09.2020.

Najbolji primjer koliko društvene mreže mogu biti opasne, mali ne zna obrisati nos, ali zna da je "transrodan", bravo, mama, u novinama si!

VE
vecernjitip2
18:15 17.09.2020.

Večernji prednjači u LGBT propagandi. To je poanta ovog članka uoči parade.

ZO
zoranos
16:27 17.09.2020.

A da je rekao da je zebra ili žirafa bio bi poslan psihijatru jel? Očito neke poremečaje treba liječiti a neke prefarbati i tako ljudima reći da su zdravi. Nemam ništa protiv i nikoga ne namjeravam slati na liječenje, ali apsurd je da se neki poremećaji ovako tretiraju, a oni koji i dalje tvrde da je to poremačaj se proglašavaju poremečenima! Oprostite, ali za mene kao laika i nekoga tko želi biti objektivan homoseksualnost je poremečaj seksualnosti, jer u prirodi nema podlogu za ičim. A kada nešto nema smisla onda je to poremečaj - kao što ja npr. imam nenormalne upale crijeva jer imam genetsku grešku i s vremena na vrijeme mi organizam bezveze napada vlastito tijelo - što je neprorodno i produkt je genetske greške. U čemu je homoseksualnost drugačija osim što je manje opasna od moje bolesti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije