Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na prvi pogled

Šest stvari koje dečki primijete nekoliko sekundi nakon upoznavanja

par
Arhiva
12.01.2010.
u 19:44

Što se izreza tiče, dečki će svakako razmotriti način na koji pokazujete ono što imate. To ne znači da svoje košulje morate otkopčati do pupka i to na pogrebu.

Naš fizički izgled omogućuje drugima iznenađujuće točan prvi dojam, pokazala su najnovija istraživanja. Donosimo šest stvari koje dečki primijete šest sekundi nakon upoznavanja s djevojkom, a mogu je predstaviti u lošem svjetlu.

1. Vaš osmijeh

Izgleda li srdačno i iskreno? Ili je, pak, usiljen i ukočen? Jesu li vam ostale sezamove sjemenke od ručka među zubima?

2. Vaša kosa

Dečki nemaju pojma o popucalim vrhovima, a ako spomenete korijen, mislit će da to ima veze s glazbom. Ali, zanima ih i je li vam kosa meka i miriše li ugodno. Znači, ne stavljajte previše čvrstog gela i redovito je perite. To je sve što žele.

3. Vaša šminka

Ako ste prejako našminkani - tako da izgleda kao da ste na svoje lice stavili novo - dečki će zamišljati da skrivate kakvu bizarnu deformaciju ili ste, pak, kriminalni um iz Gotham Cityja.

4. Vaš izrez

Svakako će razmotriti način na koji pokazujete ono što imate. To ne znači da svoje košulje morate otkopčati do pupka i to na pogrebu (ali, napokon, misle oni, zašto bi vas zbog toga osuđivali?).

5. Vaša koža

Vi se grizete zbog sitnih nesavršenosti koje oni uopće neće primijetiti. Ali će registrirati ako pretjerate s previše lažnog tena.

6. Vaša torba

Ne znači da su žene koje uokolo nose velike torbe prezahtjevne, ali to dečki znaju pretpostaviti.

Ključne riječi

Komentara 2

VH
virtual@home
21:47 12.01.2010.

Mislim da je raspored pogresan. Ako je dekolte dovoljno dubok mi muskarci vise ne gledamo dalje. Kakav osmijeh, ten, ne daj boze kosa ili \"torba?\", sta je to uopce torba? To je ono sto neki puta zaklanja \"izrez\"?

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
03:44 13.01.2010.

Torba sigurno ide u one detalje koji su skroz nevidljvi za muskarca, osim ako nije torba koja je jako teska te ju muskarac mora nositi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije