Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Seks s mamom najboljeg prijatelja bio je odličan, a sad ne mogu prestati misliti o njoj, iako imam djevojku'

shutterstock
19.09.2021.
u 21:48

Djevojka brine da joj bolesna mama ne dobije koronavirus i ne želi se seksati pa ju je dečko prevario.

Prije par tjedana sam se na prijateljevoj proslavi 21. rođendana poseksao s njegovom mamom. Mislio sam da će to biti seks za jednu noć, ali stalno mislim o njoj iako imam curu s kojom živim tri godine, ispričao je anonimni mladić u pismu psihoterapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre.

Kad ih je prijatelj pozvao na rođendan, djevojka mu je, kaže, rekla da je u redu da ide ako će se držati pravila o fizičkoj distanci.

- Bilo je sjajno ponovno izaći i vidjeti prijatelje. Popio sam nekoliko piva i sreo prijateljevu majku. Još nije napunila 40 godina, samohrana je mama i koliko se sjećam uvijek je koketirala s prijateljima svog sina, čak i dok smo bili u školi - napisao je.

Nives Celzijus čestitala rođendan Ivani Mišerić, fotografija obožavateljima rasplamsala maštu: 'Je l' se to ljubite?'

1/6

S njom je brzo završio u njenoj sobi, a seks je bio sjajan, pogotovo jer u zadnje vrijeme nije bio intiman s djevojkom jer ona brine o bolesnoj mami i nije joj do seksa. Nitko na zabavi nije primijetio što se dogodilo, ali sutradan je osjećao krivnju, no opet se otišao s njom naći kad mu je poslala poruku.

- Možda ste se i izvukli s tim jednim varanjem, ali pretpostavimo da vam je prijateljeva mama prenijela koronavirus i da se on preko vas proširio na vašu djevojku i njezinu majku. Posljedice bi biti grozne. Bezobzirno je varati djevojku kad njoj nije do seksa jer brine za svoju mamu - napisala mu je Deidre i poručila da dalje izbjegava mamu svog prijatelja i kako god može bude svojoj djevojci podrška...

Stručnjaci su objasnili zašto “visimo” na mobitelu prije spavanja!

 

Komentara 3

MO
montello
15:19 20.09.2021.

To s frendovom mamo zaboravi nista od toga

DU
Deleted user
09:47 20.09.2021.

već puno ranije koketirala??? sa maloljetnom/jedva punoljetnom "dječicom"..... strašno :P

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
23:35 19.09.2021.

Sad on svojem najboljem prijatelju može mirne savijesti kazati onu poznatu rečenicu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije