Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijelila djevojka na TikToku

'Bivši mi je dao popis pravila ponašanja, morala sam biti doma do 21 h, nisam smjela nositi usku odjeću...'

Shuttershock
17.09.2021.
u 09:30

Kad bi navečer došla kući; prije 21 h; morala je nazvati bivšeg preko FaceTime-a jer mu nije bilo dovoljno da mu kaže da je doma i da je sama, već je on to morao sam i vidjeti.

Psiholozi, terapeuti i stručnjaci za odnose i veze često upozoravaju na takozvane 'toksične ljubavne veze' u kojima je jedan partner izrazito dominantan i na neki način, fizički, psihički ili verbalno, maltretira drugog. Nakon što je nedavno i na TikToku pokrenuta rasprava o toksičnim odnosima, jedna je djevojka pokazala i kako takav odnos izgleda u praksi. Objavila je naime snimku zaslona mobitela na kojoj se vidi popis 'pravila ponašanja' koji joj je bivši dečko napisao prije nego je otišla studirati u drugi grad.

U videu s naslovom 'Da se barem šalim...' Tiktokerica je pročitala svih 11 pravila u kojima između ostalog stoji i da svaki njen outfit moraju odobriti on ili njegova mama, te da svaku večer mora biti kući prije 21 h...

Ivana Mišerić pokazala duge, vitke noge, a pratitelj joj odmah podbacio zbog jednog detalja

1/11

Njen je video u dva dana pogledan nevjerojatnih 2.7 milijuna puta, a u njemu kaže i da nikada nije smjela isključiti svoju lokaciju na mobitelu; tako da on u svakom trenu zna gdje je; te da se morala držati podalje od svih muškaraca i uvijek nositi prsten koji joj je dao.

Isto tako, nakon što navečer dođe kući trebala ga je i nazvati preko FaceTime-a, jer nije bilo dovoljno da mu kaže da je doma i sama, već je on to morao sam i vidjeti.

Zabranjena joj je bilo i nošenje uske odjeće, a pratiteljima je naglasila da je takvo ponašanje zlostavljanje i da nikad sebe kao ona ne uvjere u suprotno.

- To je emotivno zlostavljanje i kontrolirajućim, a ako ste u sličnoj vezi ili proživljavate bilo koji oblik nasilja, postoje mnoga mjesta na kojima možete potražiti pomoć - poručila je.

- Ovo je strašno, drago mi je što si uspjela shvatiti da nije normalno i izaći iz toga - napisala joj je jedna žena u komentarima u kojima su mnoge djevojke ispričale i vlastita, više ili manje strašna iskustva iz takvih toksičnih veza. 

Mladence Gabrielu i Karla iz Međimurja vatrogasci su ispratili vodenim mlazovima i sirenama! ❤

 

Ključne riječi

Komentara 2

MM
Marljivi mrav
12:45 17.09.2021.

Taj je još popustljiv!!! Ja sam puno gori!!!

MO
montello
13:42 17.09.2021.

To je uzasno nema slobode

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije